2777
2789
عنوان

تنهایی مطلق

42 بازدید | 7 پست

چقدر دلم گرفته ،،ارزومه ی شب نیمه ساعت یک جا برم مجردم و بیکار شدم نوکر مطلق خونه مادر و خواهر ،خدا چرا نمیشنوی صدامو😔😔😔😔

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

منم همینطور

لعنت به هر نری که بخاد بهم درخواست بده پفیوزا بیزارم ازتون 🔪🔪چقده خون دل و درد زیاد تا که فهمیدم هیچموقع خودمو به کم ندم ..چقده رد شدم از گشنگی و سیر از همه 💔 منه خسته چ بربازویی به هم زدم💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از این تاپیک پیام مخفی رو میتونم در بیارم . این نوکری پدر و مادر شیرین نیست . خودم نوکری بابام خیلی ...

هیچ دوستی ندارم ،سه ساله بیکارم شدم به هر دری زدم کار جور نشد برام مامانم هرروز بیرون میره جلسه دوساعته داره تو یه انجمن با دوستاش ،خواهر بچه نوزاد داره از این خونه به اون خونه میرم همش از خونه شونو میکنم ،حتی ی تکه لباس نخریدن برام دندونام دوازده تاشون کامل خرابه ،افسردگی گرفتم فقط مرگ حالمو خوب میکنه تو این شهرستان خراب شده ۲۶سال سن زیاده همه ۲۹شوهر کردن این قدر حرص میخورم انگار صد سالمه 😔😭

هیچ دوستی ندارم ،سه ساله بیکارم شدم به هر دری زدم کار جور نشد برام مامانم هرروز بیرون میره جلسه دوسا ...

هر تلاشی کردم هر ختم چله ای خوندم 🥲 هیچ نور امیدی ندیدم

هیچ دوستی ندارم ،سه ساله بیکارم شدم به هر دری زدم کار جور نشد برام مامانم هرروز بیرون میره جلسه دوسا ...

کار جور میشه ولی با حقوق کم . فعلا همین از هیچی بهتره . تونستی با حقوق کم برو سر کار .