2777
2789
عنوان

استرس عروسی

142 بازدید | 23 پست

میخوام یه چیز بی ربط براتون تعریف کنم،وقتی میریم عروسی مثلا عروسی پسرعمو میخوام برم وسط برقصم دست و پاهام سرد میشن،استرس میگیرتم،طبیعیه؟ جدیدا اینجوری شدم کسی بوده مثل من اینجوری بوده باشه بعد بهتربشه؟

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

منم همینم الکی خودمو تکون میدم میرم میشینم

خداروشکر تنها نیستم

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ...از بس از رقص بدم میومد و حس بدی داشتم ..بیخود به خودم سخت میگرفتم ..بعد که ازدواج کردم ..ریلکس تر شدم

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

منم ...از بس از رقص بدم میومد و حس بدی داشتم ..بیخود به خودم سخت میگرفتم ..بعد که ازدواج کردم ..ریلک ...

از رقص بدم نمیاد ولی نمیدونم چرا دستام یخ میکنن

خداروشکر شما بهترشدین

از رقص بدم نمیاد ولی نمیدونم چرا دستام یخ میکننخداروشکر شما بهترشدین

اعتماد به نفستو ببر بالا...مطمئن باش که اندازه خودت خوشگلی و خوش لباس ...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

اعتماد به نفستو ببر بالا...مطمئن باش که اندازه خودت خوشگلی و خوش لباس ...

مرسی عزیزم متاسفانه زیاد بلد نیستم برقصم

منم اینجوری ام شاید بخاطر کمبود اعتماد به نفسه

شاید، از یه طرف بلدنیستم درست برقصم

تو خونه تمرین کن

حتما همین کاررو میکنم

منم همینم.هم رقص بلد نیستم.هم کلا اعتماد به نفس ندارم

من آدم بی ادبی نیستم. ولی 💩💩 تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم؛ میاد درخواست میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛نه بی شخصیتی مثل تو💩

مرسی عزیزم متاسفانه زیاد بلد نیستم برقصم

عزیزم مطمئن باش هممون جمیله یا خردادیان نیستیم ..یک کم برو وسط بشکن بزن و رقص ساده انجام بده ..بی خیال باش ...من همه دختر خاله هام خیلی قشنگ میرقصیدند ولی من زیاد بلد نبودم ...منم موقع رقصیدن انگار برام عذاب بود

منم همینم.هم رقص بلد نیستم.هم کلا اعتماد به نفس ندارم

منممم همییینم