2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پونزده سال رو تموم و وارد شونزده سال شدم ب تازگی حدود یک ماه 

👍

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ایول داری

ولی میدونم خیلی دیره برای ازدواج کلی حرف میخورم 

اما میخوام خوشبخت بشم اونم با یه مرد خوب و باوقا و صادق وگرنه نر تو خیابون زیاده 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
خوبه خودت تاپیک زدی گفتی شوهرت اعتیاد داشته بعد الان میگی همچی خوبه و راضی هستی و... چ میدونم والا ...

نگفتم اعتیاد داره گفتم در نوزده سالگی داشته و الان کاملا پاکه و خیلی بهتر از بیشتر مرد های سالم اطراف منه و اگه دقت میکردین تو تاپیک گفتم خیلی خوبه ولی قبلاً اعتیاد داشته

I'm always hungry or tird or Both
از رو سن که نمیشه نظر داد ولی من بودم حتما با طلبه ازدواج میکردم برای جفتتون زود نیست

جدی؟ عروسش بهم گفته بیا یه بار باهم حرف بزنید اگه همو پسند کردین مراحل بعدی رو پیش بریم..نمیدونم چیکارکنم