2777
2789
عنوان

خونه جاریم

54 بازدید | 8 پست

مادرش فوت کرده و ۴۰روز

ب شوهرم میگم بریم سرخاک میگه نه و میگه وظیفت بوده زنگ بزنی و نزدی اونم تلافی میکنه

روز اول مادرشوهرم زنگ زد و گفت شوهرم تنها بره و گفتن تو نوزاد مریض داری و بمون مراقبت کن و یه روز میری خونشون

به برادرشوهرم زنگ زدم

الان میگه تو عفریته ای و خودتو نشون دادی و الان زنگ زدی که بری و نخواستی که بری خونشون

درصورتیکه جاریم موقع حاملگی و زایمانم نیومد و زنگ نزد (رسم دارن ک زنگ بزنن و برن بیمارستان )و ۱۵روز بعد اومد خونم و چادر و نقاب زده بود و حرف نمیزد و طلب داشت

شوهرم میگه این قضیه فرق داره

به شوهرم میگم بیا منو ببر خونشون یا سرخاک میگه من سرکارم .چند روزه تو خونس و امروز رفته فقط سرکار و میگه فردا میرم مراسم و کاردارم باز نمیتونم برم سرکار(اسنپ میره هرموقع دلش خواست)

فردا ناهار همه رو دعوت کردن جز من و شوهرم میگه تنها میرم

چیکار کنم؟

(جاریم و برادرشوهرم و پدرشوهرم کاری کردن ک شوهرم از مامانم بابت ماشین شراکتی روز۹زایمان من شکایت کنه)

الان زنگ بزنم یا برم یا راهی دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این جاری چی داره ک میخای تسلیت بگی بااینکارای ک کرده من بودم نگاشم نمیکردم عقده ای

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

باید زودتر از اینا میرفتی اما باز شما برو و اگر گلایه کردند توضیح بده که بخاطر شرایط بچتون اونا مانع شدند و به تاخیر افتاده

به مردها بسپاری یک باره اون رگ پیرزنی میگیرتشون مانع میشن و ادا و اصول در میارن بحث را بزرگ میکنند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

برادرشوهرت گفت عفریته ای ؟؟

بندازشون دور من باشم مثل خودشون رفتار میکنم

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم