2777
2789
عنوان

رنگ ست خونه

919 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها...بیاین کمک 

ست خونه چه رنگیش خوبه؟

از قهوه ای کرم بدم میاد...

سفید فیروزه ای دوست دارم..

به نظرتون دیگه چه ستایی خوبن که خونه رو دلگیر نکنه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال من نقره ای قهوه ایه.چوبام‌قهوه ای.مبل و فرش و‌چیزای دبگه نقره ای

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

سعی کن یه ترکیب کلاسیک بزنی که خیلی دلتو نزنه 

رنگهای لایت رو ترکیب کن

سفید فیروزه ای زود خسته ات میکنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

سفید مشکی عااااااااااالیه مثلا مبل تمام‌سفید بگیر که کوسن‌مشکی داشته باشه ...کابینت تمام‌سفید فقط قاب دورشون‌مشکی پردت حریرش سفید مخملش مشکی. در اتاق خواب مشکی سااااده...فرشتم ست‌کن..تخت سفید 

سفید فیروزه ای هم‌قشنگه

یاسی سفید دیدم‌زیاد جالب نبوده

قهوه ای هم‌قشنگ‌نیس بنظرم 

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
مثلا چی ؟

مثلا شیری و سفید و بژ

یا سبز مغزپسته ای و نخودی 

یا بنفش و کرم و سفید 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سفید و بنفش 

عاشق این ترکیبم

تم خونه م سفید بنفشه

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...