2777
2789
عنوان

کهنه کردن بچه

274 بازدید | 48 پست

پسرم یکسالشه همیشه پوشک میکنم خیلی زود تمو میشه روزی تقریبا 6 یا 7 تا

همسایمون میگه من توخونه کهنه میزارم اولش خیلی ناراحت شدم گفتم طفلی بچه

اما الان پوشک گرون شده هفته ایی دوتا بسته مصرف میکنه میخام بگیرم ببینم چجوریه. کهنه شور هم دارم میشه راحت بشورم

کسی میدونه چه مدلی خوبه ؟!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من هتوز پوشبکی پسرم

دوسال دوماهشه

شورتی هم گرفتم براش بین اونا اینم میندم

ک موقع گرفتن هم خوبه

گرفتن ازپوشک

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

اگه گفتن لایک میکنید ؟

ممنون میشم

من هنوز باردارم تجربه ای ندارم

ولی دختر خاله ام هم تو خونه کهنه میکنه حتی گاهی بچه اش رو کلا کهنه هم نمیکنه البته بچه اش هنوز کوچیکه ۶ ماهه میگه یه زیر انداز میندازم

بچه حتی پوست بدنش نسوخته خیلی خوبه میگه بچه ام تو خونه راحت باشه بیرون یا مهمون بیاد خونشون پوشک میکنه

اتفاقا ضرر کهنه کمتره اما من تنبلی میکنم شخصا مشکل هزینه ندارم قصد داشتم به خاطر ضرر موادش کهنه کنم

اره منم تنبلم واقعا مشکل هزینه نیس شوهرمم موافق کهنه نیس اما کهنه رو میشه تندتند عوض کرد اصلا یه مدل دکمه داره خیلی نرم وراحته

پسر منم خیلیییی مصرفش بالاس

اون بچه هام اینجوری نبودن

شوهرم میگه مشمع و پوشک نواری بگیریم

ولی میدونم اونم فایده نداره

هی نم میده ب شلوار و فرش و...

باید از پوشک بگیرمش کم کم