2777
2789
عنوان

ی دوغ حیلییی ترش

59 بازدید | 6 پست

دارم میخورم اولش گفتم این چیه ولی بعد خواستمش ولی بخورین چشاتون از ترشی گرد میششه

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون

اسمش چیه

دوغ محلیها عزیزم

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرکردم شرکتیه گفتم برم الان بخرم خخ

شبیه همون دوغ آبعلی هس گلم

دوغ آلیس یا عالیست نمیدونم اونم خیلی خوسمزس اونو بگیر گلم

ببخشید هوس کردی

شبیه همون دوغ آبعلی هس گلمدوغ آلیس یا عالیست نمیدونم اونم خیلی خوسمزس اونو بگیر گلم ببخشید هوس کردی

اتفاقا الان دارم عالیس میخورم خخ

جات خالی

یه دوغ من چند سال پیش خوردم مال شیراز بود

بزار ببینم اسمش یادم میاد ..... محشربود