2777
2789

قبول نکنید خب

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شخصیت ندارن که تخریب بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قبول نکن دیگه

بزار هی درخواست بزارن

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

کاش خانوم مونا تهرانی وقتی قوانین سفت و سخت میزاره،این نرای بی خاصیتی که درخواست دوستی میدن هم یه فکری بکنه براشون،میتونم سه چهار صفحه از درخواستشون رو براش بفرستم،میگن نه قبول کن نه رد کن (صددرصد همچین کاری میکنم)ولی وقتی همچین موجودی براش فرقی نداره و میدونه خانوم متاهل و بچه داره بازم درخواست میده(بی ذاته) ببین با نوجوانی که توی این سایت هست چیکار میکنه(نمونه ش رو داشتیم یه کاربر خانوم بود و یه نر mimi براش دردسر شد )،اگه همچین کسایی رو قطع دسترسی میکردن حساب کار دست بقیه میومد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

کاش خانوم مونا تهرانی وقتی قوانین سفت و سخت میزاره،این نرای بی خاصیتی که درخواست دوستی میدن هم یه فک ...

درود بر شما👏🏻👏🏻👏🏻

(روزانه25000فوش نثار مادر مردانی که درخواست دوستی میدن)