2777
2789
من ورودی 84 دانشگاهم. من اون موقع کتابهای اندیشه سازان و مبتکران و قلم چی رو می زدم. غیر اینا چیزی ت ...

اره عزيزم سال ما گاج فك كنم تازه اومده بود 

اره يادش بخير انديشه سازان چه كتابايي داشت 

مقدمه هاشم كه خيلي قشنگ بود😂😂

برا تجربي ها خانه زيست شناسي و تخته سياه و نمي دونم چي چي سبز هم بود 

اره عزيزم سال ما گاج فك كنم تازه اومده بود  اره يادش بخير انديشه سازان چه كتابايي داشت  ...

اره. زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... یادش بخیر. شما دانشگاه تهرانی بودی  یا شهید بهشتی؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزيزم سال ما گاج فك كنم تازه اومده بود  اره يادش بخير انديشه سازان چه كتابايي داشت  ...

عه اره مقدمه های اندیشه سازان ...بعد فک کنم با مبتکران ادغام شد... هردفعه میخاستم تست بزنم ی دور مقدمه هاشو میخوندم😁

اره. زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... یادش بخیر. شما دانشگاه تهرانی بودی  یا شهید بهشتی؟

والا سال ما اوضاع داغون شد ديگه به پسرا و بوميا كلي سهميه دادن 

من با صدو هفتاد نه تهران اوردم نه بهشتي 

ايران خوندم

گاج به درک این سیف صیف ثیف خیلی رو مخمه اه چندش 😩

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
والا سال ما اوضاع داغون شد ديگه به پسرا و بوميا كلي سهميه دادن  من با صدو هفتاد نه تهران اوردم ...

اتفاقا خیلی دانشگاه خوبیه. مکان و فضاش هم خیلی خوبه. اتفاقا من پارسال سالن همایشهای دانشگاهتون یه همایش اومده بودم.  آره یادمه. دقیقا دو سال بعد ما بومی گزینی کردن. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره خودم دوس دارم دانشگامونو  ديكه قسمت اين بوده

قسمت خوبی بود خانوم دکتر😉😉😉😉😘😘😘

عه اره مقدمه های اندیشه سازان ...بعد فک کنم با مبتکران ادغام شد... هردفعه میخاستم تست بزنم ی دور مقد ...

اره با مبتكران ادغام شد 

كناباي مبتكران برا كنكور خوب نبودن اصلا 

برا تيزهوشان و اينا خوب بود

هعععي 

همه خاطراتم زنده شد يهو 

كجا رفت اون همه اراده😔

بله بخصوص كه شوهرم خونش نزديك خوابگامون بود و هميشه ميگم حكمت دانشگاه ايران رفتنم حتما همين بوده

😉😉😉😉ای شیطونا😉😉😉😉