2777
2789
عنوان

دادن خبر فوت

4803 بازدید | 88 پست

وقتی یه نفر فوت می شه، دور از شما و هر خونه ای 

فکر می کنین خبر رو چطوری بدن بهتره؟؟ 

تو این یکی دو روز در گیر این مساله بودم،  می خواستم نظر بقیه رو هم بدونم

تعداد رای : 39
نظرسنجی
مستقیم بدون حاشیه رفتن
14
35%
غیر مستقیم با دروغ های مصلحتی که حالش بد شده، بیمارستانه و اینا
25
64%

اصغر بابات کو

+ شب میاد 

بیشین تا بیاد 😐

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ولی بارها شنیدم یکی فوت شذه بقیه خواستن مثلا با کلی حاشیه و دروغ ب دیگری خبر بدن ی نفر بی خبر این وسط زنگ زده خرابکاری کرده

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

ما یه فامیل  داریم عاشق خبردادن این مدلیه زنگ میزنه های های گریع میکن۷ وبعد میگه بیا فقط بیا قشنگ پشت گوشی سکته رو میزنی بعد این به همه هم زنگ میزنه به فامیلای صد پشت غریبه که مرحوم باهاش لج و قهره هم زنگ میزنه میگه

کلا ادم دلش میخواد از دست این سرشو بکوبه به یه جا

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من هیچ وقت خبر فوت کسیرو نمیدم .خاله مامانم خبر فوت داداششو بهش دادن سر همون مجلس عزا سکته کرد مرد مگه الکیه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

یکم من من میکنم بعد میگم راستش من خیلی تابلوام...همین که بگم فلانی فوت شد میزنم زیر گریه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است.                      من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.