2777
2789
عنوان

قانون جذب

49 بازدید | 6 پست

یه آقاعه ای هست، همسایمونه، بعد من چند ساله ازشون خوشم میاد، پزشکه و ۳۴سالشه و منم تازه وارد ۱۸شدم، من علاقه به ازدواج سنتی دارم و اصلا حس و حال آشنایی با مردا رو ندارم، بنظرتون اگه زیاد به این قضیه فکر کنم ممکنه یه مرد شبیه به ایشون چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ سمی و چه از لحاظ شغلی شبیهش بیاد توی مسیرم؟ایشون نباشه ولی شبیهش، هر چند ایشونم مجرده ولی خب

سقف آرزوهای آدم ها بلنده. اینجوری باشه ک همه خوشبختن 🥲

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود اون آقا که سنش خیلی ازت بزرگتر

ولی ایشالله یه کسی با معیار های مورد نظرت سر راهت قرار بگیره

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

خود اون آقا که سنش خیلی ازت بزرگتر ولی ایشالله یه کسی با معیار های مورد نظرت سر راهت قرار بگیره

ممنونم عزیزم، سنش دو برابره ولی من همین سن هارو دویت دارم و بنظرم جالب ترن

ممنونم عزیزم، سنش دو برابره ولی من همین سن هارو دویت دارم و بنظرم جالب ترن

الان عادیه بخاطر سنته

یه ذره بزرگتر بشی و پخته تر میفهمی اشتباه محضه

انگار از دو تا جهان مختلفن هیچ درکی از هم ندارن

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم