2777
2789
عنوان

ناحقی مامانم

150 بازدید | 16 پست

من عقدیم بیست روز دیگه میرم خونه خودم

مامانم میخاد پاشو عمل کنه سه شب بیمارستانه ماهم سه تا دختریم با خودم بهم میگه تو باید بیای سه شب پیشم باشی تو خونه هم تو مواظبم باشی منم نمی تونم شوهرمو تنها بزارم هیجا بدون من نمیره کلا با منه

منم گفتم یه شب من میام دو شب دیگه هم اون دوتا بیان تو خونه هم من مثل چشام مواظبتم اون منت میزاره تو توی خونه من می مونی پس باید همه کاری بکنی برام منم گفتم خب من هر چقدر تو خونه تو موندم براتم جبران می کنم چرا منت میزاری بهم میگه با اون شوهر به درد نخورت برید بمیرید شوهر من هیچ بدی بهش نکرده دکتر هرجا بخاد بره میبردش باز اینجوریه در صورتی که اون دوتا خواهرام هیچکار نمی کنن بیشتر منم هواشون دارع😭

عجب

چرا این حرفا رو برا اونا نمیزنه؟

بذار هر چی میخواد بگه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درکت میکمم زندگیم شبیع تو هست

اینقدر گریه کردم غصه خوردم اون خواهرم رفته مسافرت دنبال خوشی خودشون بعدشم بخاد بیاد پیشش با صد تا منت اون یکی خواهر بزرگمم اینقدر مامانم هواشو داره که نگو میگه نه اون نمی تونه بیاد😭

عزیزم خواهرات بچه کوچیک ندارن؟

خب اگه تقسیم کار بشه خیلی بهتره.

ولی بازم دل مامانتو نشکن.

تو فعلا خونه خودت نرفتی احتمالا وقت آزادت بیشتره.

حالا شوهرتم دوروز تنها باشه چیزی نیشه

تا حدودی برات متاسفم شوهر ندیده ای که مامانت رو بخاطر شوهرت که هیچ جا بدون تو نمی ره مگه بچس سرکار هم باتو میره ول میکنی درسته ۳ خواهر باید با هم همکاری کنید شرایط اونا بد باشه تو مامانت رو ول میکنی فاکینگ سریسلی ؟

عزیزم خواهرات بچه کوچیک ندارن؟خب اگه تقسیم کار بشه خیلی بهتره.ولی بازم دل مامانتو نشکن.تو فعلا خونه ...

نه همه شون بچه هاشون بزرگن

من میگم خب تقسیم بشه مثلی ک مامانم رفته برای اونا وقتی زایمان کردن خب اونام حداقل ی روز وقتشون بزارن

چون انگار من تو خونش می مونم باید همه کلفتی من بکنم🙂

ولش کن.. دوروز دیگه از اونجا میری اون موقع ببین چی میخواد بگه

در حد توانت انجام بده

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مادر منطقی و بامحبت ک دل بچشو نشکونه و قدر دان باشه ادم هر کاری براش انجام میده....

لطفا نیاید نصیحت کنید مادرته ...

هرکسی ک مادر نیست، بعضیا فقط زاییدن..

البته من جسارت نمیکنم و با مادر استارتر نیستم..

در کل میگم باید این تابو ک مادر هر کاری میکنه حق باهاشه چون مادر شکسته بشه، بعضی مادرا اسیب زننده هستن ک زندگی بچه هاشون خراب میکنند....

دقیقا من که هر کار کنیم خودمو شوهرم آخرش منت میزاره برامون

ببین من هر کاری، کنم مامانم یه دستت درد نکنه خشک و خالی نمیگه

من با خودم میگم عیب نداره از مامانم عزیزتر کیه

ولی خوب گاهی اوقات دوست دارم قدرشناس باشه

کاربر قدیمی و تعلیقی😁 لطفا درخواست دوستی ندید.🤦

تا حدودی برات متاسفم شوهر ندیده ای که مامانت رو بخاطر شوهرت که هیچ جا بدون تو نمی ره مگه بچس سرکار ...

لطفا برچسب نزنید، شوهر ندیده یعنی چه!!!

مادرش ب شوهرش و خودش توهین میکنه،

انتظار بیجا داره..

مادر اول باید محبت و احترام ب بچش بزاره ، تا اون از بچش ببینه!!!!