2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 26 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرخ گوشت اصلااا به کار نمیاد، اگه به جای اون توستر سولاردم میخریدی خیلیییی بهتر بود ، منم فر دارم ولی سولاردمم هررروز استفاده میکنم

کاربر قدیمی هستم .خودم خواستم تعلیق شم.   عاشق خورشت کرفسم😍
توسترو نگه دار غذاسازم به درد میخورهمن چرخ گوشتم بلا استفاده مونده. یه بارم استفاده نکردم

گوشت چرخ کرده آماده نگیر خوب نیست

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خانومایی که میگید چرخ گوشت به کار نمیاد، یعنی گوشت چرخ کرده از بیرون میگیرید ؟دلتون میگیره؟هزار ات و اشغال قاطیش میکننا

من تو عمرم یه بار یه بسته چرخی از فروشگاه گرفتم اصلا طعم و مزه گوشت نمیداد نمیدونم چی بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرخ گوشت خیلی ساله ندیدم کسی بخره خب گوشت چرخ کرده همه جا هستولی بقیه ش لازمه

اره خیلی وقته خریدم الان میخوام عوضش کنم

اینقدر همه چی گرون شده میخوام یه چیز واجب تری باهاش بگیرم

خانومایی که میگید چرخ گوشت به کار نمیاد، یعنی گوشت چرخ کرده از بیرون میگیرید ؟دلتون میگیره؟هزار ات و ...

منظورشون اینه چون غذا ساز گرفتم دیگه چرخ گوشت ب کار نمیاد چون غذا ساز هم همون کار رو انجام میده

به جای چرخ گوشت یه چیز دیگه ای بگیرم