دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 عنوان جهیزیه 104 بازدید | 26 پست دوستان بنظرتون چرخ گوشت برای جهیزیه چقدر کاربر یه؟؟من خریدم قبلاً غذا ساز هم دارم بنظرتون عوضش کنم یه چیز دیگه باهاش بگیرم یا نگهش دارم و این که کارم فرداره آون توستر هم خریدم قبلاً آون توستر رو نگه دارم یا جاش ی چیز دیگه بگیرم امروز | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عبیدزاکانی عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2761 توسترو نگه دار غذاسازم به درد میخورهمن چرخ گوشتم بلا استفاده مونده. یه بارم استفاده نکردم بلوچ 🤍
a_rezo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 661 من ک نه چرخ گوشت خریدم نه غذا ساز فقط توستر گرفتم خودت را بساز تا آدم امنی شوی .برای روزهایی که نمیشود به کسی پناه برد. باید از سمت خدا معجزه نازل بشودتا دلم باز دلم باز دلم دل بشود.
دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 غذا ساز بخر غذا ساز خریدم چرخ گوشتم خریدم نگهش دارم یا عوضش کنم یه چیز واجب تری باهاش بگیرم
ziizii72m عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 13016 غذا ساز خریدم چرخ گوشتم خریدم نگهش دارم یا عوضش کنم یه چیز واجب تری باهاش بگیرم عوض کن ⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 8863 چرخ گوشت ابمیوه گیر پلوپز ارام پز سبزی خوردکن زودپز برقی من اینارم خریدم و استفاده نکردم ولی غذاساز گوشتکوب برقی همزن برقی و توستر بدردم خورد و همیشه ازشون استفاده میکنم لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 توسترو نگه دار غذاسازم به درد میخورهمن چرخ گوشتم بلا استفاده مونده. یه بارم استفاده نکردم غذا ساز رو میخوام نگه دارم . چرخ گوشت رو بدم جاش یه چیز دیگه بگیرم چون غذا ساز کار چرخ گوشتم انجام میده
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 8863 غذا ساز خریدم چرخ گوشتم خریدم نگهش دارم یا عوضش کنم یه چیز واجب تری باهاش بگیرم چرخ گوشت بنظرم عوض کن یه چیزی که بیشتر استفادت میشه بخر مثلا اگه اهل قهوه هستی قهوه ساز بخر یا چایی ساز لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 چرخ گوشت بدرد نمیخوره اصلا اره خودمم میخوام عوضش کنم یه چیز دیگه ای باهاش بگیرم
دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 چرخ گوشت بنظرم عوض کن یه چیزی که بیشتر استفادت میشه بخر مثلا اگه اهل قهوه هستی قهوه ساز بخر یا چایی ... چای ساز دارم
دلآنآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 111 چرخ گوشت بنظرم عوض کن یه چیزی که بیشتر استفادت میشه بخر مثلا اگه اهل قهوه هستی قهوه ساز بخر یا چایی ... آون توستر رو چیکار کنم نگه دارم یا نه چون گازم فرداره
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 8863 آون توستر رو چیکار کنم نگه دارم یا نه چون گازم فرداره بنظرم اگه گازت فر داره توتستر بده بره هردو یکار انجام میدن لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔