2777
2789
عنوان

عاشق شدن

162 بازدید | 16 پست

من وقتی ۱۶ سالم بود تحت فشار پدرم و خانواده بودم همون موقع با یک پسر آشنا شدم

ببین نه تیپ داشت نه پول داشت هیچی نداشت فقط زبون داشت

من جذبش شدم خیلی ازش خوشم اومد ولی اون ولم کرد و بهم خیانت کرد

حالا دو سال از اون جریان میگذره و من باز با یکی دیگه اوکی شدم اون دوستم داره ولی من دوستش ندارم وقتی محبت میکنه یاد اکسم میوفتم و میخوام گریه کنم نمیتونم بهش اعتماد کنم یا دوستش داشته باشم همش شک دارم که نکنه اینم مثل اون باشه

خیلی ناراحتم، چیکار کنم؟

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

هنوز آمادگی اینکه توی رابطه بری رو نداری

چون روحت آسیب دیده

به نظرم فعلا وارد رابطه نشو و روی خودت کار کن

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز آمادگی اینکه توی رابطه بری رو نداریچون روحت آسیب دیدهبه نظرم فعلا وارد رابطه نشو و روی خودت کار ...

ولم نمیکنه، میگه من هیچی ازت نمیخوام نه محبت نه هیچی فقط باهام باش

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

ولم نمیکنه، میگه من هیچی ازت نمیخوام نه محبت نه هیچی فقط باهام باش

مهرطلبه؟

تو به صورت کاملا جدی ازش جدا شو

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

به نظرم اگه واقعا فکر میکنی دوست داره ولش نکن چون اینکه یکی دوست داشته باشه تو به مرور بهش دل میبندی ولی اگه سمت کسی که تو دوسش داری بری و اون دوست نداشته باشه هیچی جز عذاب نداره

مهرطلبه؟تو به صورت کاملا جدی ازش جدا شو

خیلی، احساس میکنم کمبود محبت داره همش بهم میچسبه

به همین خاطر که میگن با دختری ازدواج کنید که فکرش جای دیگه نباشه

بخدا من آمادگیشو ندارم اصلا سمتش نمیرم اون همش پیگیر منه همش زنگ میزنه همش میاد پیشم ولی من واقعا دوستش ندارم

خیلی، احساس میکنم کمبود محبت داره همش بهم میچسبه

به نظرم یه پیام پر از احترام براش بفرست ، چون حقش نیست با بی احترامی ازش جدا شی . و بهش بگو من آمادگی توی رابطه رفتن رو ندارم و با این رفتارت داری اذیتم میکنی.

دیگه جوابشو نده یه مدت خودش میره.

به نظرم اگه واقعا فکر میکنی دوست داره ولش نکن چون اینکه یکی دوست داشته باشه تو به مرور بهش دل میبندی ...

بهش میگم، میگم با من اذیت میشی میگه نه مهم نیست

به نظرم یه پیام پر از احترام براش بفرست ، چون حقش نیست با بی احترامی ازش جدا شی . و بهش بگو من آمادگ ...

بهش گفته بودم قبلا میگه من درستت میکنم، من هیچی ازت نمیخوام پیشم بمون قول میدم حالت خوب بشه مطمئنم یک روزی عاشقم میشی

بهش گفته بودم قبلا میگه من درستت میکنم، من هیچی ازت نمیخوام پیشم بمون قول میدم حالت خوب بشه مطمئنم ی ...

پیام بده ، بعد بهش بی محلی کن

دیر جوابشو بده ، سرد رفتار کن. مطمئنا خسته میشه