2777
2789
عنوان

سلام دوستان

53 بازدید | 2 پست

پسرم ۱۶ سالشه و الان که چند روز هست مریض شده و بشدت تب داره دو بار بردمش دکتر و به زور آمپول و سرم زدن الان هم خیلی حالش بده و تبش خیلی بالاست و لرز داره و کلا از دکتر خیلی میترسه و میگه نمیام الان تقریبا به هفتست که اینجوریه بار دوم که بردمش دکتر دکتر گفت اگه خوب نشد و حالش بده تر باید بستری بشه اما پسر من به زور اون آمپول و سرم رو زد حالا چجوری راضیش کنم که باید بستری بشه ، هر دارویی و قرص هم میدم بهش اصلا تبش پایین نماید و خیلی هم گلوش درد میکنه ، انگار که گلوش عفونت کرده!!

حتی پاشویشم کردمه ولی نبش پایین نیومده ،

خانما لطفاً راهکار بدید که چجوری راضیش کنم و راهنمایی کنید

یه حرفه بچت نیست اگه نمیخوای واسه تب بابا تشنج بگیره ببرش بیمارستان با سرم تبش میاد پایین اونقدر بچه هارو نکنین طاقچه سر بزرگتریشی خودت بیشتر تجربه داری تا اون! ببرش لطفا طفلی گناه داره

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایتم...

یه حرفه بچت نیست اگه نمیخوای واسه تب بابا تشنج بگیره ببرش بیمارستان با سرم تبش میاد پایین اونقدر بچه ...

متاسفانه هر کاری میکنم نمیاد ، حتی واسه یه سرم ! از بچگی همینطوری میکرد وقتی مریض میشد و اگه بچه ۲ ساله بود بغلش میکردم میبردمش ، حتی اگه ۱۰ سالش بود به زور میبردمش ولی خب متاسفانه بزرگه دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷