2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

34 بازدید | 3 پست

سلام بچها

مشکلی که دارم با شوهرمهاما چون کسیو ندارم مجبورم اینجا خودمو خالی کنم من خیلی دوسش داشتم واقعا عاشقش بودم در حدی که خانوادم نمیذاشتن و من تهدید به خودکشی کردم که باهاش ازدواج کنم ولی الان تازه ۳ ۴ ماه از عقدمون گذشته انقدر خودزنی کردم از دستش چند بارم خودکشی کردم خودش منو برده بیمارستان ولی داره حالم ازش بهم میخوره

بهم اهمیت نمیده بی احساس خودخواه کلی اه نفرین کردم من جلوش خودکشی کردم هیچکتری نکرد..فثط کافیه یکی از خواهر یا مادرش یه قطره اشک بریزن...

حالم ازش بهم میخوره

بدی داستان اینه که هیچکیو ندارم

راه ب گشت به خونه ندارم

نمیتونم طلاق بگسرم هیچجوره

یعنی حاضرم برم سرچهارراه تو خیابونا هر شب خونه یکی... ولی کنار این مرد زندگی نکنم چون طلاق بگیرم سرنوشتم همینه

فقط برام دعا کنید

که چه بلایی سرم اومده به این روز افتادم..

نمیخوام سرزنش کنم فقط میدونم وقتی خانواده هاا میگن نه و راضی نیستن ی چیز میدونن خوشبختی بچه هاشونو میخوان ک ما نمیدونیم نباید پافشاری کردرو تصمیم غلط ! برا کسی ک ارزش نداره اینده و زندگی خود ادم مهمتره یکی از نزدیکان م با ازدواج با پسری پا فشاری کرد از قبل دوست بودن پسره داد میزد ک درست نیست ولی با مخالفت های شدید خانواده ازدواج کرد از چاله افتادن تو چاه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفم براتون

اگرتونستی خودتو نبازی هنر کردی و الا به گا میری

اگر قبل از این که به دام این طرف گرفتارنشده بودی نصیحتت میکردند. صد درصد اتیشی میشدی

پس الان چوب نادانی خودتو داری میخوری

پس دانا باش محل سگ بهش نده خودتو از این منجلاب بیرون بکش و فکر زندگی تازه ایی باش