2777
2789
عنوان

عروسی ودعوت

123 بازدید | 11 پست

بچه ها مامان دوستم عروسی دعوت شده با خانواده اش بعد به دخترش که عروسی کرده گفته تورم میبرم عروسی بنظر تون زشته دخترش بره دختر متاهل هست

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من باشم نمیرم

مامانش گفته فکر کن مجردی گفته منو خواهرای مجردت میریم تو هم بیا

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

تو میخوای بری

نه من مجردم دوستم و میگم اون متاهل یه دختره داره دوساله عروسی کرده

خب نبایدبره ولی خیلیام هستن میرن اگ میخادپشتشون نحرفن وزشت نباشه جداپول ببره درحد۱ الی ۲ تومن جداکادوبده

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡

نه من مجردم دوستم و میگم اون متاهل یه دختره داره دوساله عروسی کرده

به نظره من بره

عروسی برن دوره هم خوش باشن

حالا چون متاهله باید بمونه خونه تنها گریه کنه در و دیوارو نگاه کنه

چه اشکالی داره آدم با خانوادش بره عروسی خوش باشه؟؟

حتما باید قرصهای شادی آور بخوریم خوشحال شیم؟

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

به نظره من بره عروسی برن دوره هم خوش باشن حالا چون متاهله باید بمونه خونه تنها گریه کنه در و دیوارو ...

مامانش گفته بیا ببرمت میگه یه نفری

من بدون دعوت جایی نمیرم... یه جورایی توهین به شخصیتمه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱