2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 60 پست
حالا بعد پونصدسال دارم میرم پشیمونم نکن😄

برو خدا پشت و پناهت اسی

ولی حالا بار اول نمیخواد تعارف بزنی ولی دفعه های بعدی میشه، یه حدودی هم نگه دار بدونه حد و مرز داری از همین الان هر کاری نمیتونه بکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویی خوشبحالت استرس نداری منم میرم امروز بدتم کلا میلرزه یخ کرده

دارم میمیرم از استرس والا

خیلی سریع قرار امروزو فیکس کرد هرچی گفتم زوده...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
دارم میمیرم از استرس والاخیلی سریع قرار امروزو فیکس کرد هرچی گفتم زوده...

دختر من سه روز نتونستم بخوابم من چند ساله باهاشم و قرار اول نیست شهر کوچیکه بابام ی آدم چیبگم آخه وحشیها بفهمه سرم میبره میترسم یکی ببینه بدنم یخ کرده

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

خوبه که

نمیدونم شاید ادما با هم فزق دارن من کسی را نشناسم و گنگ باشه و ندونم اینده چی میشه فکر و خیال زیاد میکنم.

درست حسابی هم که نمیشه ته و توشونو دراورد، به یکی تعارف میزنی بدش میاد یکی خوشش میاد اصلا یه وضعی. ..

برو خدا پشت و پناهت اسی ولی حالا بار اول نمیخواد تعارف بزنی ولی دفعه های بعدی میشه، یه حدودی هم نگه ...

عزیزمی

ممنون بابت راهنماییات🙏🏻🌸

دختر من سه روز نتونستم بخوابم من چند ساله باهاشم و قرار اول نیست شهر کوچیکه بابام ی آدم چیبگم آخه وح ...

نه ایشالا که نمیبینن

نمیدونم چرا خواب انقد تو مسائل ما دخالت میکنه😄

یکی مث تو

یکی ام مث استارتر اون تاپیک پربازدید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نمیدونم شاید ادما با هم فزق دارن من کسی را نشناسم و گنگ باشه و ندونم اینده چی میشه فکر و خیال زیاد م ...

آره خیلی بده آدم نمیدونه تعارف بزنه نزنه خوشش میاد نمیاد!

چرا؟ چطور؟ در جریان نیستم

تاپیک بربازدید رو با این عنوان. بخون

ب نظرتون رفتاراون زشت و خسیس بود یا من پرتوقع ام

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند