2777
2789
عنوان

شما جای من

122 بازدید | 28 پست

آیا در آینده عذاب وجدان سراغتون میاد

(خواهش میکنم خواهش میکنم تا آخر بخونید و کمک کنید با نظرتون )

پسرم امسال میره یازدهم در حد توانمون شرایط براش فراهم کردیم خونه دعوا و جنگی هم نیست از نظر روحی نرمال خونمون ،

کلاس زبان و باشگاه هم میره ، درسش هم خوبه یعنی همیشه با نمره ی بالا قبول شده ولی درس را دوست نداره انگار هدف نداره ،و این من را نگران میکنه ،

من حاضرم چاقو بزار زبر گلوم بگه دار و ندارتون را باید بفروشید من و بفرستید کلاس کنکور یا هر چی مربوط به درس باشه ،

ولی مثلا بهش میگم پسرم برای کنکور خودت را آماده کن میگه برو بابا کی میخواد دانشگاه بره کلا هدف درسی برای خودش نداره 😑😑😑😑

من میترسم در آینده من خودم را سرزنش کنم که چرا تلاش بیشتر نکردم برای اینکه تو درس و دانشگاه موفق بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خیلی بچه ها اینطورینچون بازار کار نیس۲۰ سال پیش همه دنبال دانشگاه رفتن بودنولی الان فرق کرده

اخه واقعا باید قبول کرد فقط با درس آدم در آینده اعتبار میگیره و زندگیش تا حدی تضمین میشه

اخه واقعا باید قبول کرد فقط با درس آدم در آینده اعتبار میگیره و زندگیش تا حدی تضمین میشه

واقعا اینجوری فکر میکنی؟

پسر لیسانسه ای که هیچ مهارتی کسب نکرده، به چه دردی میخوره؟

شاید علاقش توی چیز دیگه ایه

خب وقتی علاقه باشه ادم توی اون کار موفق می شه اگرعلاقه نباشه بهترین شغلم باشه توش شکست می خوره

چه بگویم که دگر حوصله ای نیست مرا......🙃