2777
2789
پیشنهادم درست کردن دو گروه بود، یکی فقط مختص خانومها، یکی هم مختلط، شما میتونی گروهی که مختص خانومها ...

آخی الان فکر کردم چقدر نیتت پاکه و قصدت فقط کمکه گوگولی

😑😑😑😑😑😑🤫🤫🤫🤫🤫

همیشه قبل از اینکه بیای تو این سایت قبلش از خودت یه معذرت خواهی کن که باید تاپیک هایی رو ببینی که در شان تو نیست و توسط یک استارتر بی مغز زده شده... خیلیم معذرت خواهی کن||بشدت از دخترایی که آویزون پسرا هستن متنفرم... شماها آبروی تمام دخترارو بردین ! متاسفانه تو این سایتم زیادین || عاشق دخترایی هستم که شخصیت استوار و محکم دارن و کلی زمین خوردن اما هربار خودشون بلند شدن و روی پای خودشون ایستادن و تشنه ی توسعه و پیشرفت هستن♥︎|| خواهشا تویی که نصف تاپیکات حس شیشم و ف*ال گیر و دعا نویسه حرف از جهان سومی بودن نزن! || دست از عادی سازی کردن رابطه تو دوستی بردار احمق، تو پس فردا قراره مادر بشی ، اه|| عزیزم قانونه کشورته ، سبد میوه نیست که موزشو برداری سیب شو برنداری! با یه قانون حال میکنی رعایت میکنی با یه قانون حال نمیکنی ازش ایراد میگیری؟ رعایت نمیکنی؟ بی فرهنگ قانون گریز!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامت باشی، شما لطف داری

اسکول داره بهت تیکه میندازه😅

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا، پس چرا خودم متوجه نشدم؟؟

چون اسکولی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

باباا گناه دارههه😂

ساده نباش مردی که تو این سایت عضو شده و پی گروه مختلط هست گناه نداره

آهان، نمیدونستم، مرسی که گفتی

خواهش قابلی نداشت

الان میبینم مهربونیدلم برات سوختخب واقعا قصد ندارم گروه مختلط درست کنم معذرت میخوام

خواسش میکنم، منم فقط یه پیشنهاد دادم، قصد فضولی تو کارتون را نداشتم. ممنونم ازت.