2777
2789
عنوان

زندگی بدون دعوا

122 بازدید | 12 پست

داریم بچه ها؟؟

درچه حد؟؟

من دارم غیر طبیعی برخورد میکنم که با هربحثی تو فکر جداییم یااینکه زندگی همه چندروز یه بار دعواست؟

راستش خودمم گیج شدم..

من حساسم یا واقعا این روتین زندگی؟؟

اهل خیانت نیست..اهل دود دم نیست..اهل کتک کاری نیست..

ولی دوتا شخصیت متفاوتیم..همین باعث میشه حرف همو نفهمیم..

احساس میکنم واژه احساس براش بی معنی..

دارم از پسری حرف میزنم که به مادرش ندیدم محبت کنه..دیدین آقایون چطور مادراشون رو دوست دارن یا بهشون زنگ میزنن.؟؟.همسر من شاید درماه دوبار به مادرش زنگ بزنه ..ازشون دوریم..

بهترهرچقدبه مادرش کمترمحبت کنه بهتره چیه این مردای بچه ننه حس میکنم خیلی بیکاری خودتومشغول کن باکلاسی باکتابی باهرچیزی اگرمشکلت عاطفیه که بعد۸سال میگم اونی نمیشه که شمامیخای منم همینم تادوسال پیش مدام بحث دعواسرچیزای الکی الان خیلی خودموکنترل میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قدر زندگیتو بدون منم اوایل ازدواجم همین جوری بودم بعد از اینکه خیانت دیدم تازه فهمیدم چقدر اشت ...

۴سال ازدواج کردیم..

بحث این من خیلی احساسی ومهربونم..ولی اون سردو خشک وبیخیال..فقط تورابطه خوبه..

من میگم توجه میخوام اون سلام وخداحافظ رو جز توجه میدونه

بحث و دعوا تا حدودی طبیعیه، به هرحال دوتا انسان با نگرش و فکر مختلف زیر یک سقف هستن منتها جنس این بج ...

دردم همین که نمیدونم دارم خودمو گول میزنم یااینکه واقعا بحث کردنامون معمولی...باور کن گیج شدم..

بهترهرچقدبه مادرش کمترمحبت کنه بهتره چیه این مردای بچه ننه حس میکنم خیلی بیکاری خودتومشغول کن باکلاس ...

دردم این که باهمه چی خودم سرکرم کردم..معلمم سرکار میرم..

قرآن کامل حفظ کردم..نقاشی میکشم...زبان خوندم..همه کار میکنم واسه سرگرم کردن اما جای خالیش رو احساس میکنم..

آخه مردی که نسبت به مادر خودش اینقدر سرد وبی تفاوت میتونه به من وفادار بمونه..

دردم این که باهمه چی خودم سرکرم کردم..معلمم سرکار میرم..قرآن کامل حفظ کردم..نقاشی میکشم...زبان خوندم ...

اره میتونه سردبودن دلیل برخیانت نیست همه مردا بلدنیستن عین چی زبون بریزن ودلبری کنن هرکس مدل خودشه شوهرمنم سرده من میگم بهم مخبت نمیکتی شایدبیادیه بغل ویه بوس بعدمیره باورت نمیشه دوسال باهاش حرف زدم تاتونستم پیشش بخوابم بهونه میاوزدهرکس اخساساتشویجوری بیان میکنه باورت میشه من نسبت به دختر۷سالم اینجوریم که زیاددوس ندارم بوس وبغلش کنم بیشتردوس دارم باددادن هدیه وخریدن چیزایی که دوس داره خوشحالش کنم

اره میتونه سردبودن دلیل برخیانت نیست همه مردا بلدنیستن عین چی زبون بریزن ودلبری کنن هرکس مدل خودشه ش ...

یعنی دوسال جدا میخوابیدین؟؟؟

میشه بیشتر باهام صحبت کنید؟؟من خیلی تو ناز ومحبت بزرگ شدم حقوق پدرم کارمندی بود ومادرم هم خانه دار اما اونقدر با محبت وصمیمیت بزرگ شدم که همیشه دغدغم این بود همسرب خدا نصیبم کنه که اونم بهم محبت کنه..

اما همسرم یه جورایی انگار بلده اما نمیخواد...چون بارها بهش گفتم نشونش دادم اما انجام نمیده..اما احساس میکنم فکر میکنه اگه به من محبت کنه یا به خواسته هام تن بده از غروررواقتدارش کم میشه..

منم وقتی دیدم شرایط اینطوره دوسه بار حرف از جدایی زدم..یه بارم که خیلی دعوامون شد رفتم پدرم خودشم کلی باهام دعوا کرد که باید بری ونمیخوامت ولی

به نیم ساعت نکشید اومد خونه پدرم دنبالم..ازم عذرخواهی کرد..حتی صبحش که رفتم سرکار بازم پیامک عذرخواهی فرستاد..

میدونم دوسم دارم اما نمیتونه راضیم کنه از زندگی

اره میتونه سردبودن دلیل برخیانت نیست همه مردا بلدنیستن عین چی زبون بریزن ودلبری کنن هرکس مدل خودشه ش ...

حرفم از خیانت نیست..منظورم این که درآینده نسبت به چیزی که هست سرد تر بشه

عزیزم قدر زندگیتو بدون منم اوایل ازدواجم همین جوری بودم بعد از اینکه خیانت دیدم تازه فهمیدم چقدر اشت ...

خب مگه فقط خیانت دلیل جدایی میشه..??

یعنی خیانت همسرتون به خاطر رفتارای شما بود؟؟

عزیزم، همسرتون شاید بی احساس نیست، منتها ابراز احساسات بلد نیست با فکر می کنه اگه بهتون محبت کنه و خواسته های روحی شما برآورده کنه، به غرور و اقتدارش بعدها لطمه وارد میشه

ببین من با همسرم که ازدواج کردم، اوایل تا دو سال اول خیلی بحث و جدل داشتیم، حالا ایشون هم تا حدودی احساساتی بودن ولی خب کافی نبود

بعد که توجه کردم دیدم، اصلا تو خانوادت، احساسات کلامی ندارن، صمیمیت هست ولی اوت احساسات کلامی بین مادر و بچه یا عروس نیست

مادر شوعرم فقط بچه هاش کنترل کرده که درست بار بیان ولی، اصلا لوس و ناز پروده بار نیورده، کاملا خشک

این قضیه نسبت به بچه ها، عروس ها و حتی خانواده خودش داره

مثلا بچه اش یک ماه زنگ نزنه، به غرورش بر میخوره زنگ بزنه، ببینه بچه اش کجاست یک ماهه پیدا نیست

بچه اش زنگ بزنه هم، تقریبا میزنه به ذوقش

این افراد بچه هایی تربیت می کنن که بلدن چطور احساساتشون کنترل کنن

خیییلی کار کردم تا همسرم کلامی و احساسی بهتر از قبل شد، اونم بیشتر مرهون وجود دو تا دخترام هست که خیلی بهشون محبت می کنه

شما هم بیان احساسات کم کم یادش بده، بزار با شما راحت باشه تا ادا در بیاره

😐🤷🏻‍♀️
یعنی دوسال جدا میخوابیدین؟؟؟میشه بیشتر باهام صحبت کنید؟؟من خیلی تو ناز ومحبت بزرگ شدم حقوق پدرم کارم ...

دوسال که نه خیلی چون ماسریع بچه دارشدیم همش بمونه میکرد بچه رومیگفت توپیش بچه بخواب بعداهم بمونه میکرد نمیدونم من موقع خواب دستمونمیفهمم پرت میکنم میخوره توصورتت بهونه های چرت وپرت بعدش کلی صحبت کردم که دیگ الان باهم میخابیم ببین مانامزدکردیم عروسی کردیم حسرت محبت کردن عین بقیه نامزدبازی کردن موندبه دلم خیلی عادی بودبراش اصلامحبتی توجهی نداشت منم بشدت کمبودمحبت داشتم چون توخانواده ام اصلامحبت ندیدم خلاصه که خیلی روش کارکردم باهاش حرف زدم قبلاچندجلسه پیش مشاوررفتیم تاشده این که وقتی میگم محبت خودش میادیکم بغل وبوس ودوست دارم بعددوباره عادی میشه.منم دیگ ول کردم چون میدونم اونی که من میخام نمیشه ازدواج ماسنتی بودمن بخاطرشرایط خونه انتهابش کردم اماالان راضیم خداروشکرهمین که مثل اوایل ازدواج صبح تاشب خونه مادرش نیست ودیگ به حرف اوناگوش نمیده ومحلشون نمیزاره برام کافیه.شماهم زیادی حساسی بنظرمن بیخیال شووقتی هرچقدصحبت میکنی بازم به کاراش ادامه میده بدون این ادم قابل تعقیرنیست دیگ مدل دوست داشتنش اینجوریه دیگه به قول یه حاج اقایی تاخداهست چراگدایی محبت ازاین واون کنم من که دیگ برام عادی شده