2821
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 43 پست
گربه که خیلی راحته😄فقط یکم برا سفر رفتن مشکله چون ماشین سواری دوس نداره😀

اخی 😂😅

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

من خيلي خرگوش داشتم از باغ وحش ك اشنامون بود ميگرفتم بزرگ ك ميشدن ميرفتم ميذاشتمش پيش دوستاش ازين معموليا ميگرفتم البتع بچه بودم ميدونم كارم اشتباه بوده... اما خيلي تميزن مث گربه خودشون ياد ميگيرن ي جا پي پي كنن اصلا خونه رو كثيف نميكنن اگ حياط داشته باشين ك خ بهتره البته حياطي ك درخت و گل داشته باشه گرمش نشه ...

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین تا جایی که من خوندم قدیما خرگوش های وحظی و بزرگ که میومدن توو خونه یکی لونه اینا میکردن برای تغذیه و کوتاه کردن دندوناشون ریشه درخت میجوییدن و اون درخت خشک میشد از همونجا جا افتاده که خرگوشه بیچاره شومه

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
به اسم مینیاتوری خریدم ولی الان بزرگ شده

راستی شما کجا نگهش میداری؟ و اینکه واقعا ادرارش خیلی بو میده؟؟

من راجبشون خونده بودم مدفوع و ادرارش بوی بدی نداره 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
شما شاید شانس اوردی یک درصدم نازایی بیاره ریسگه 

اخه اصلا نازایی نمیاره و ربطی به نازا شدن نداره

تنها ریسکی که داره انگل توکسوپلامسوز هست که با واکسن زدن حل میشه و حیوان خونگی این بیماری رو نمیگیره

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد
ببین تا جایی که من خوندم قدیما خرگوش های وحظی و بزرگ که میومدن توو خونه یکی لونه اینا میکردن برای تغ ...

👍🏻

من اصلا به اینجور چیزا اعتقاد ندارم چون چندین بار شنیدم گفتن اینجا بپرسم 

مرسی

👍🏻 من اصلا به اینجور چیزا اعتقاد ندارم چون چندین بار شنیدم گفتن اینجا بپرسم  مرسی

میدونم عزیزم درک میکنم منم یبار پرسیدم میخواستم بگیرم 

میدونم عزیزم درک میکنم منم یبار پرسیدم میخواستم بگیرم  

گرفتید؟؟؟

وای این لوپا یا مینیاتوری اصل 

اصلا ادم ضعف میکنه براشون

گرفتید؟؟؟ وای این لوپا با مینیاتوری اصل  اصلا ادم ضعف میکنه براشون

اره من عاشق این لوپا شدم 

والا میخواستم بگیرم ترسیدم یه موقع بمیره اینا

من یه همستر داشتم پیر پیر که شد بابام بردش پارک من یه هفته زاارررر میزدم🙈 دیگه ترسیدم بگیرم البته هنوز تو فکر گرفتنشم😀

ای وای  میشه عکسشو بفرستی  البته مینیاتوری ها ظاهرشون مشخصه  فکر کنم ازین معمولی ه ...

الان عکسشو تو گوشی ندارم تو لپ تابه من تو بالکن تو قفس نگهداری میکردم خیلییی زیاد مدفوع میکنن و بوی بدی داره کلا خیلی کثیف کاری داشت 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
اره من عاشق این لوپا شدم  والا میخواستم بگیرم ترسیدم یه موقع بمیره اینا من یه همستر داشتم پیر ...

اخی همستر خیلی گوگولیه مخصوصا دستاش

مرسی عزیزم

الان عکسشو تو گوشی ندارم تو لپ تابه من تو بالکن تو قفس نگهداری میکردم خیلییی زیاد مدفوع میکنن و بوی ...

مرسی عزیزم

قربونت عزیزم گرفتی عکسشو بزار مام کیف کنیم

چشم حتما🙏🏻

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز