2821
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 43 پست
من نداشتم عزیزم ولی چند مورد رو دیدم اطرافم!تو همین سایت هم چک کنی خیلی تاپیک زدن که خرگوششون داره م ...

ای وای چه بد 

من خیلی دوس دارم داشته باشم

ولی نامردا بخاطر منفعتشون زود از شیر میگیرن و میفروشن همین باعث میشه غذاهای دیگه نسازه و بمیرن

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای گربه نه گربه سخت تر بنظر میاد

من سگ داشتم خرگوش داشتم الان هم دوساله گربه دارم به نظرم گربه از همشون نگهداریش راحتتره 

البته من عاشق همه حیوونا هستم 

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد
من سگ داشتم خرگوش داشتم الان هم دوساله گربه دارم به نظرم گربه از همشون نگهداریش راحتتره  البته ...

اره واقعا همشون دوس داشتنی هستن

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
خرگوشنازایی میاره

این حرفها هیچ پایه علمی نداره  همش خرافاته، هیچ حیوونی رو به اندازه گربه نمیگن نازایی میاره ولی من گربه دارم و الان باردار هستم

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد
این حرفها هیچ پایه علمی نداره  همش خرافاته، هیچ حیوونی رو به اندازه گربه نمیگن نازایی میاره ولی ...

شما شاید شانس اوردی یک درصدم نازایی بیاره ریسگه 

روح تو، دست تو، چشم تو، عشق من! گلخونه ی منِ...
ای وای چه بد  من خیلی دوس دارم داشته باشم ولی نامردا بخاطر منفعتشون زود از شیر میگیرن و میفرو ...

هم اون هم اینکه این بنده های خدا باید همیشه در حال جویدن باشن و گرنه رشد دندونشون انقدر زیاد میشه که به خاطر همون میمیرن.

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
به اسم مینیاتوری خریدم ولی الان بزرگ شده

ای وای 

میشه عکسشو بفرستی 

البته مینیاتوری ها ظاهرشون مشخصه 

فکر کنم ازین معمولی ها بهت دادن

هم اون هم اینکه این بنده های خدا باید همیشه در حال جویدن باشن و گرنه رشد دندونشون انقدر زیاد میشه که ...

اره باید یه سنگ مخصوص هست گذاشته شه براشون

انقد راجبشون مطالعه کردم و تحقیق کردم از بارداریشون تا علل مرگشونو فولم

مرسی عزیزم