2777
2789
حلال کن بهش ، اونکه زوری نگرفته بود ازت . خبرم نداره راضی نیستی فکر کن صدقه دادی

مرسی گلم آروم شدم

اخه الان شوهرم پول لازمه منم چون از کارش راضی بودم گفتم بزار بدم ولی بعد گفتم کاش کمتر میدادم

مرسی گلم آروم شدم اخه الان شوهرم پول لازمه منم چون از کارش راضی بودم گفتم بزار بدم ولی بعد گفتم کاش ...

اگه اون ۵۰۰ تومن رو پس بگیری کار همسرت راه میفته؟

اگه آره برو پس بگیر . اما اگر همسرت بیش از اینا نیاز داره بیخیالش شو. اینجوری دفعه دیگه محتاط تر عمل میکنی و تحت تاثیر جو قرار نمیگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اون ۵۰۰ تومن رو پس بگیری کار همسرت راه میفته؟ اگه آره برو پس بگیر . اما اگر همسرت بیش از اینا نی ...

میدونی من خیلی کارای اینجوری داشتم تا بحال چندوقت پیش وقت کاشت ابرو گرفتم یه تومن بیعانه دادم بی فکرانه رفت

الانم اینجوری

قبل اینم از این کارا زیاد داشتم و دارم بخاطر همین میگم

میدونی من خیلی کارای اینجوری داشتم تا بحال چندوقت پیش وقت کاشت ابرو گرفتم یه تومن بیعانه دادم بی فکر ...

پس پول اضافه توی کارت همراهیت نریز

یه کارت خالی داشته باش ، همیشه وقتی قرار کاری انجام بدی به همون مقدار نیار برای خودت پول بزن که نتونی اینکارو تکرار کنی.

یا اینکه برو ارایشگاه وقتی کارت تموم شد شماره کارتو بفرست برای همسرت بگو خودش مستقیم پرداختش کنه

اره من واقعا نمیتونم مدیریت کنم

ای بابا پس دفعه اولت نیست، اخه ادم روش نمیشه بگه پولی که اضافه زدم برام بریزش،امیدوارم دیگه این کارت برات تجربه شده باشه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...