2777
2789
عنوان

دعواشد

203 بازدید | 10 پست

چرا هروقت موعد تخمک گذاری میشه دعوامون میشه..؟

همسرم امروز یه کاری کرد من دلم خیلی شکست..دوساعت تمام گریه میکردم واون بااینکه دید اهمیت ندادوظهرخوابید..بعداز بیدار شدنش بازم نیومد ازدلم دربیاره..منم قبل بحث بهش گفته بودم امروزفلان روز سیکل بااینکه میدونست امشب اقدام داریم تلاشی نمیکرد که دعوا نشه.

کلی خرج کردیم..کلی داروی گرون گرفتیم..اونوقت امروز اینجوری دعوا شد..

مشکلش این که بلد نیست محبت کنه برای همه چی حساب وکتاب میکنه حتی دوست داشتن.

ازنظرش مرد یعنی بره سرکار بخوابه...

خیلی تلاش میکنه اینجوری به نظر نرسه ولی نمیتونه..

هرکاراشتباهی که میکنه تهش میگرده یه اشتباه ازتو پیدا کنه بگه توهم فلان کارو کردی یا میگه حواسم نبود.یادم رفت.پبش میاد

اما با کوچکترین کار من واکنش نشون میده..

..

به زور بردمش مشاور..مسئلم رو بهش گفتم..گفتم بالین شرایط درسته که به فکر بچه باشیم؟؟گفت مسئلتون خیلی کوچیکه😞..ناگفته نماند همسر مراحل مشاور رو نیمه رها کرد

جهنم از پولش انقدر دارو شیمیایی وارد بدنت نکن اینا عوارض داره بعد تازه آقا قهرم بکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید خواست خداست که فعلا دست نگه دارید منظورم این نیست که مشکل جدی وجود داره شاید براتون بهتر باشه چند ماه دیرتر بچه دار بشید

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

جهنم از پولش انقدر دارو شیمیایی وارد بدنت نکن اینا عوارض داره بعد تازه آقا قهرم بکنه

داروی تقویتی بیشتر..

منم برام پول دارو مهم نیست..دردم ازاین که میبینه این همه تلاش،کردیم اونوقت اینجوری گند میزنه

آدم غایب از لحاظ عاطفی حس میکنم برای بچه اوردن خوب نباشه

اون پس فردا شما طلاقی بگیری دور از جونت اتفاقی برات بیفته میره یه زن دیگه میره هیچ نیاز عاطفی هم در حق بچه ت برآورده نمیکنه

یعنی در این حد هم آینده نگر باش

مردی که باهاش بچه به دنیا میاره یه خانوم (شخص سوم منظوره) باید بعد مرگ زنش هم حاضر باشه نیاز های عاطفی بچه رو به نیاز جنسی یا عاطفی خودش ترجیح بده

یعنی باید آدم وفاداری باشه حتی به فرزندش

عزیزم سعی کن مسئله رو حل کنی نه صورت مسئله رو مشکلت با شوهرتو برطرف کن بعد به فکر بچه باش چون بعدا م ...

نه تلاشی میکنه واسه حل کردنشون..نه راضی به طلاق میشه..

یه مدت خوب شده بودیم باهم...رفتیم دنبال درمان..امشب دوباره شروع کرد