2777
2789
عنوان

پولیک

100 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

از بین شما کسی هست که اپلیکیشن پولیک و نصب کرده باشه یا تصمیمشو داشته باشه 

خواستم یه آگاهی مختصری در این مورد بدم 

یه اپلیکیشن کسب درامد اینترنتیه مثلا 

برنامه ای که الناً داره تو روز روشن دزدی میکنه یه نوع دزدی به روش مدرن  

من خودم نصب کردم و 39هزار تومنمو انگار ریختم تو جوب ... حرومشون باشه درسته 39تومن پولی نیست ولی به آدم فشار میاد که گول این جور حروم خورای کثافت رو بخوره 

کسایی که قصد نصب کردنشو دارن و هنوز نکردن اطلاع داشته باشن و مثل من گول نخورن پولشونو به حساب این مفت خورا نریزن 

وظیفه ی خودم دونستم که اینجا این موصوع رو مطرح  کنم

حتی اگه دو نفرم بشنوه کافیه

جلوی این دزدی کثیفو هر چند که کم باید گرفت

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 

هفقط موضوعت رو خوندم. چنین کای نکنین... چرا هم نپرسین چون فقط ی مدت میریزن ب حسابتون بعدش باافزایش اعتبار برداشت میکنن ... بزودی گندش درمیاد

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تند تند حساب رو خالی کنیم چی😊

نمتونین :)

نصب کینن میقمین چی میگم

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
اها پس برن به درک دقل بازای حروم خور

ارع اصلا وسوسه نشین

من 1هفته وقت گذاشتم 4هزارتومن درامد داشتم اول فکر کردم 40هزار تومنه که اومدم برداشت کنم پیام خطا داد. فهمیدم که برداشت وجه باید حداقل 20هزار باشه و 5هزار تومنم تو کیف پول باقی بمونه ینی اگه 2ماه وقت بزاری نهایتا پول 20تومن دربیاری از اون طرف باید دوبرابرشو خرج اینترنتت کنی 

تند تند حساب رو خالی کنیم چی😊

نه عزیزم اونا زرنگ تر از این حرفان چون باید مبلغ برداشتت 20تومن باشه و5تومن هم باقی مانده داشته باشی 

نه عزیزم اونا زرنگ تر از این حرفان چون باید مبلغ برداشتت 20تومن باشه و5تومن هم باقی مانده داشته باشی ...

ای وای چه نامردن که این پولا از گلوشون پایین میره اونم از ادمایی که بیکارن و دنبال امید واسه کار هستن خدا خیرشون نده