2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

81 بازدید | 14 پست

باردارم استرس جسیت دارم بدون اینکه از جایی تحت فشار باشم خودم با خودم ناارومم😞 دوست ندارم اینجوری باشم ولی دست خودم نیست

چند تا داداش دارم و همه تو فامیل اکثرا پسر دارن

دلم میخواد بچم دختر باشه اصلا روحیاتم به پسر نمیخوره این باعث شده هرروز گریه کنم از استرسش

شاید ب خاطر هورمونامه که اینجوری شدم اخه نبودم اصلا

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الهی عزیزم چه حس غریبی 🥹🌌🩷😆🩵

خدارو چه دیدی شایدم دختر شد

دخترم نبود پسر خودته خیلی فرق داره با بقیه پسرا برات بچه خودته شیرینیهای خودشو داره 🫀

بعدم مهم سلامتیه و صالح بودنه تو برا اینا دعا کن

سوره مریم و محمد هر روز صوتشون رو بزار گوش بده تا جنینت هم بشنوه مومن و صبور بشه انشالله ✨

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

هورمون هات بهم ریخته اروم باش از خدا بخواه دخمل بشه ایشالله سالم سلامت باشه هرچی هست

اصلا حالم خرابه همین حالا اینقدر گریه کردم که چ قدر من مادر بدی هستم که واسه جنسیتش اینجوری بهم میریزم😭😭😭

نذر کن دختر بشه ذکر بگو تا آروم شیپسر و دختر فرق نداره هر دوش میشه جگرگوشه ات

خیلی نذرکردم اینقدر دعا میکنم هرروز بخد ااز خدا خجالت میکشم چه قدر من مادر بدی هستم😭😭

خیلی نذرکردم اینقدر دعا میکنم هرروز بخد ااز خدا خجالت میکشم چه قدر من مادر بدی هستم😭😭

الهی عزیزم چه حس غریبی 🥹🌌🩷😆🩵خدارو چه دیدی شایدم دختر شد دخترم نبود پسر خودته خیلی فرق داره با ب ...

ان شالله سالم و صالح باشه❤️

نه عزیرم مادر بدی نیستی تقصیر هورمونای شیطونت هم هس که اذیت میکنن نگران نباش خدا هواتو داره لبخند بزن و خداروشکر کن که آرزوی خیلیارو توی دلت داری حمل میکنی

نه عزیرم مادر بدی نیستی تقصیر هورمونای شیطونت هم هس که اذیت میکنن نگران نباش خدا هواتو داره لبخند ب ...

واسه اونکه همش خداروشکر میکنم ولی خستم از بس گریه میکنم

هرشب قبل خواب بعد ازبیدار شدن عصر شب امید وارم خدا منو به ارزوم برسونه

ان شالله سالم و صالح باشه❤️

الهی آمین 🪽🤍✨🥰

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

واسه اونکه همش خداروشکر میکنم ولی خستم از بس گریه میکنم هرشب قبل خواب بعد ازبیدار شدن عصر شب امید وا ...

بجای گریه قرآن بخون صلوات بفرس طبیعیه گریه توی دوران بارداری اثر هورموناس ولی تو غلبه کن بهشون

ان شاالله خدا به آرزوی خوبت برسونت