2777
2789
عنوان

جاریم

60 بازدید | 5 پست

۴ سال پیش بخاطر وزن بالا اسلیو معده انجام داده و تمام این ۴ سال ب همه دروغ گفت ک سرطان داشت و عمل کرده و داروهایی ک باید بعد اسلیو بخوره رو هم مراحل درمان سرطان جا زده و من تازگیا فهمیدم دروغ گفته بنظرتون ب بقیه بگم ک دروغ گفته

این جاریم و شوهرش بخاطر این دروغشون باعث شدن همه توجه و محبت خانواده همسرم رو ماله خودشون کنن و کلی کمک مالی هم بهشون میشه اونها هم روز ب روز زندگیشون داره بهتر میشه خونه ماشین همه و همه رو بعد این دروغ ب دست داورن مفت و مجانی برادرشوهرم پزشک هست و تمام پولی ک ازش ب بهانه بیماری میگیرن خرج خودشون و زندگیشون کردن

پول ک میگم منظورم میلیاردی هست

و من صادقانه بخوام بگم حسودیم میشه چون با دروغشون همه رو ماله خودشون کردن و با ما هم قطع رابطه هستن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این چت جی پی تی رو از مایکت دانلود کن خیلی خوبه عکس دهه ۸۰هم برات درست میکنه عکس خودتون رو میدی رایگان برات درست میکنه روزانه ۶ تا عکس رایگان چت و مکالمه صوتی هم داره

کلا هدش مصنوعی خیلی دقیق درست میکنه عکسارو

م عکس خانوادگی دادیم خیلی باحاله کرد

جان مادرت لایک نکن

میزنی رو ایجاد عکس با استیکر اونجا پرامپت آماده هست عکستو ارسال میکنی برات درست میکنه

از مایکت دانلودش کن خیلی باحاله رایگانه روزانه ۶ تا عکس میتونی درست کنی چت و مکالمه صوتی هم داره

جان مادرت لایک نکن