2777
2789
عنوان

بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 25 پست
عزیزدلم نمیتونم با همین چند جله قصاوت شون کنم ولی وقتی درباره رابطه اشخاص دیگه ای نظرشون اینه ممکنه ...

اخه منم نمیدونم چه کنم الان قضاوت کنم از رو این جمله یا نه

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه منم نمیدونم چه کنم الان قضاوت کنم از رو این جمله یا نه

ببین اول باید ببینی کی این جمله رو به گوشت رسونده که پارتنر همچین نظری داشته خودشون؟دوست شون؟

توی رابطه اونا کی مقصر بوده منظورم رابطه دوستشونه اگه دختره مقصره یکم حساسیت میاد پایین اما اگه پسره مقصره اینجا جای شک هست اگه باهام توی بحثی چیزی نیستین میتونی مث سوال ازش بپرسی ببین نظر شخصیش پیش تو چیه🫠

ببین اول باید ببینی کی این جمله رو به گوشت رسونده که پارتنر همچین نظری داشته خودشون؟دوست شون؟توی راب ...

اجیم اونجا بوده تو رابطشون دختر مقصر بوده

اجیم اونجا بوده تو رابطشون دختر مقصر بوده

خب پس گره مشکل باز شد وقتی ابجیتون اونجا بوده پارتنرتون صد درصد احتمال میداده به گوشت میرسه عزیزم پس یه دلیل قانع کننده مثلا برای دلداری رفیقش داره اصلا نگران باش و بد به دلت راه نده💕

خب پس گره مشکل باز شد وقتی ابجیتون اونجا بوده پارتنرتون صد درصد احتمال میداده به گوشت میرسه عزیزم پس ...

شایدددد ولی خیلی به خودم لرزیدم سر حرفش و اینکه چرا اینقدر چرت و پرت بافته برام سواله

شایدددد ولی خیلی به خودم لرزیدم سر حرفش و اینکه چرا اینقدر چرت و پرت بافته برام سواله

نه عزیزم شوکه نشو شاید اینطور برخوردی رو ازش انتظار نداشتی که اینم طبیعیه ایشون هدفش دلداری بوده و شاید مخواسته یه جوری وانمود کنه که دخترا ارزش ندارن تا رفیقش کمتر ناراحت بشه مهم برخوردش با شماست🫠

نه عزیزم شوکه نشو شاید اینطور برخوردی رو ازش انتظار نداشتی که اینم طبیعیه ایشون هدفش دلداری بوده و ش ...

ایشالله که خیره مردم امشب اینو شنیدم🤣🤣🤣🤧