نوناهستم406دلبرمهدی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 3458 عنوان عنکــــبوت 109 بازدید | 9 پست ⠀⠀⠀⠀⢀⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⠂⢰⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠰⡀⢣⡀⠀⠀⠀⠀⢀⡏⢀⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣧⠀⢧⠀⠀⠀⠀⣼⠀⣾⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⡆⢸⡆⠀⠀⢠⣿⠀⠙⣛⣋⣭⣳⣴⣦⣴⣴⣫⣭⣛⡛⠋⠈⣿⠀⠀⠈⠻⠟⠋⢉⣴⠶⣾⣿⣿⣿⣿⡶⠶⣌⠉⠙⠻⠟⠁⠀⠀⠀⣠⡴⠛⢡⡾⠋⣿⣿⣿⣧⠹⣦⡌⠳⣦⡀⠀⠀⢠⣴⠞⠉⠀⠀⢸⡏⠀⢿⣿⣿⡇⠀⣿⡇⠀⠀⠙⢷⣤⢸⣏⠀⠀⠀⠀⢸⡇⠀⠸⣿⣿⠁⠀⣿⡇⠀⠀⠀⠀⣿⠀⣿⠀⠀⠀⠀⢸⡇⠀⠀⠙⠃⠀⠀⣿⠇⠀⠀⠀⢰⡟⠀⢹⡄⠀⠀⠀⢸⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⠀⠀⠀⠀⣸⠃⠀⠀⢣⠀⠀⠀⠀⣧⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡏⠀⠀⠀⢀⠏⠀⠀⠀⠈⢆⠀⠀⠀⢸⡀⠀⠀⠀⠀⢸⠁⠀⠀⠀⡜⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢡⠀⠀⠀⢀⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀GN پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم 1405/06/12 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 16803 اَاااااااااااااااااااااا 😱😱😱😱😱بمیررررررعه نه نمیر نیشم بزن زن عنکبوتی شم سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....
نوناهستم406دلبرمهدی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 3458 یعنی چی عنکبوت و GN حداقل زیر نویسم بذار همینجوری دیدم نقطه ها شبیه عنکبوته به نظرم جالب اومد GN=Good night مخففشما که فارسی رو کیلی کیلی کم هستی که باید بدونی نیتروگلیسیرین پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2260 همینجوری دیدم نقطه ها شبیه عنکبوته به نظرم جالب اومد GN=Good night مخففشما که فارسی رو کیلی کیلی کم ... مسخرهالان میگی من بلد نیستم؟انقدم نگو نیتروگلیسیرین!
نوناهستم406دلبرمهدی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 3458 مسخرهالان میگی من بلد نیستم؟انقدم نگو نیتروگلیسیرین! خب بلد نباشی مگه مشکلی داره که بلد نباشی ؟ در عوض الان میدونی باشه از این به بعد میگم c3h5n3o9 پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2260 خب بلد نباشی مگه مشکلی داره که بلد نباشی ؟ در عوض الان میدونی باشه از این به بعد میگم c3h5n3o9 من هرشب به عشقم میگم G.Nاونوقت توعه تازه ب دوران رسیده برا من آموزش میدی؟
نوناهستم406دلبرمهدی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 3458 من هرشب به عشقم میگم G.Nاونوقت توعه تازه ب دوران رسیده برا من آموزش میدی؟ چقدر عصبانی هستی چون پرسیدی یعنی چی گفتم اصلا چیز مهمی نبود پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 2260 چقدر عصبانی هستی چون پرسیدی یعنی چی گفتم اصلا چیز مهمی نبود باش
نوناهستم406دلبرمهدی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 3458 باش 😆😆😆😂 پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم