heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1251 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 19 پست رفیقم خیلی رندوم گف ک اکست وقتی با تو بودهبا ۱ نفر دیگه هم بودهمن دیگه اون دختر از چشم افتاده و تو رابطه جدیدمولی واقعا چرا مگه من چی کم داشتم؟خوده دختره ب هیچ جامم نییییمگه اونا چی بیشتر داشتن؟چرا بازم ضربه رو از کسای بخورم که اول اونا دوسم داشتن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1251 چون هدفش از دوستی چیزای دیگست اینجور افراد به هیچکس وفادار نیستن حتی ازدواج هم کنه زیرآبی میره خودتو ... اوهومخدا وکیل میدونم بازم میاد هر چقدر التماس میخواد التماس کنهمن دیگه ادم برگشت نیستمبه ادم جدید تو زندگیم پایبندم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1251 خیانت که دخترو پسر نداره بعضی ها ذاتشون خائنه اوهوم👍🏻 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
چاقو عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 715 اوهومخدا وکیل میدونم بازم میاد هر چقدر التماس میخواد التماس کنهمن دیگه ادم برگشت نیستمبه ادم جدید تو ... درستشم همینه...با کسی باش که ذات داشته باشه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1251 درستشم همینه...با کسی باش که ذات داشته باشه اوهومواقعه ی سریا ذات ندارندختر و پسر هم نداره (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم