2777
2789
عنوان

عطر و ادکلن

147 بازدید | 13 پست

میگم ک من ی چند روزی میشه وقتی ادکلن میزنم سرم درد میگیره. بوی ادکلنمم شیرین و شکلاتیه.. چیکار کنم؟ من عاشق عطر و ادکلنم ججوری نزنم مخصوصا بوهای شیرین ولی خب سردرد میگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جسارتا عطرتون بیلی آیلیش هست؟

خب تابستون گرمه عطرهای شیرین سردرآوره باید عطرهای خنک امتحان کنید لالیک لامور مثلا گزینه خوبیه

درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

بیلی آیلیش میزنم

درست حدس زدم😅

عزیزم این عطرو تو شب های سرد زمستون استفاده میکنن چون خیلی شیرینه ولی واقعا خوشبوعه

درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

جسارتا عطرتون بیلی آیلیش هست؟خب تابستون گرمه عطرهای شیرین سردرآوره باید عطرهای خنک امتحان کنید لالیک ...

آره بیلی آیلیشه.. قبل تر اینطور نبودم ولی خب الان یکم سرم درد میگیره.. کلا اسپند دود میکنن سرم میخواد منفجر شه.. دکتر گفت میگرن داری و اینا

بابا شیرین و گرم همینه من ینفر از کنارمم رد شه همینجوری میشم

روبرتو ویزاری لوندر خوشبوعه خنکه شیرینه ولی ملایم اصلا سر درد نمیده من باردارم فقط با این تهوع نمیگیرم

خنک بزن هرچی میزنی کنزوام خنکه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
آره بیلی آیلیشه.. قبل تر اینطور نبودم ولی خب الان یکم سرم درد میگیره.. کلا اسپند دود میکنن سرم میخوا ...

آهان خب باید عطرهای ملایم که مناسب افرادی که سردرد میگرنی میگیرن استفاده کنید

لالیک لامور که عرض کردم

دولچه گابانا لایت بلو

ورساچه کریستال نویر

دیور جادور

عطرهای خوبی هستن