2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه کار کردممن انقدر بدبختم جدا شدنمم جور نمیشه

چندتا از اپیک هاتو خوندم عزیزم میدونم تو شرایط سختی هستی

برات از خداوند خیر و آرامش آرزو میکنم 🌱

ترکیب اون موارد رو که گفتم حتما انجام بده اونم با کیفیت بالا

(مثلا وقتی داری استغفار میکنی استغفارت با کیفیت باشه یعنی چی؟ یعنی واقعا از اون گناه هایی که بابتش استعفار کردی اجتناب کنی دروغ و غیبت و ....کاهلی در نماز و ...)

ببین یقین داشته باش خیر و رحمت خداوند به سمتت سرازیر میشه و تکلیفت روشن میشه (وفاداری یا خدایی نکرده عدم وفاداری همسرت)و بهرآرامش میرسی

چندتا از اپیک هاتو خوندم عزیزم میدونم تو شرایط سختی هستیبرات از خداوند خیر و آرامش آرزو میکنم 🌱ترکی ...

نمیشع بگم تو زندگیم گناهی نداشتم اما میدونم تو عمرم ب احدی دروغ نگفتم تهمت نزدم غیبت نکردم و ..... حداقل وجدان خودم بابت اینها راحته اما برزخه زندگیم استغفار از چی کنم از سادگیم ؟ من تنها کاری که میکنم اینه یکی رو پیدا کنم ی کاری کنه راحت جدا بشم

همه کار کردممن انقدر بدبختم جدا شدنمم جور نمیشه

خدارند در آیه ۳ سوره ضحی میفرماید

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

"که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است"

خب شاید برات سوال باشه اگر اینطور باشه این همه مشکلات پس از کجا میاد من بهت میگم خیلی هاش از گناه های خودمون

که مثل سدی مانع رسیدن خیلی از رحمت های خداوند به زندگیمون میشه

گناه هم که میگم لزوما نباید یه جنایت مخوف رو تصور کنی

همین نا امیدی از رحمت خدا خودش کم گناهی نیست م

خدارند در آیه ۳ سوره ضحی میفرمایدمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ"که پروردگارت تو را رها نکرده و م ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

اما ۷ سال امیدوار بودم هردفعه رکب خوردم

هردفعه خدا بهم گفت دیدی جواب خوب بودنت رو

هردفعه خدا گفت اون ظالم برام عزیزتره

هرچی بهت ظلم کنن بیشتر پیشرفت میکنن

هرچی تو درس بخونی ذلیلترت میکنم

نه عزیزم خدا چشمشو رو من بسته

من تا الان امید داشتم که نقش بر اب شد

نمیشع بگم تو زندگیم گناهی نداشتم اما میدونم تو عمرم ب احدی دروغ نگفتم تهمت نزدم غیبت نکردم و ..... ح ...

حتی معصومین با اون درجه از ایمان و مواظبت هم مدام استغفار کردن

من و شما که دیگه جای خود داریم دوست خوبم

همین نا امیدی از رحمت خدا خودش کم استغفار نمیخواد ...

ممنون از توضیحاتت عزیزماما ۷ سال امیدوار بودم هردفعه رکب خوردمهردفعه خدا بهم گفت دیدی جواب خوب بودنت ...

میدونم سختی کشیدی عزیزم

میدونم الان حالت خوب نیست

ولی باور کن اون فرمول ترکیبی که بری جلو خودت به امید خدا از آثارش شگفت زده میشی ✨️

یعنی نور و رحمت و گشایش از هر جا که فکرشو کنی یا فکرشو نکنی به زندگیت سرازیر میشه

دلتو قرص کن به خدا با ایمان و یقین اون کار ها رو انجام بده

میدونم سختی کشیدی عزیزم میدونم الان حالت خوب نیست ولی باور کن اون فرمول ترکیبی که بری جلو خودت به ام ...

دلمو قرص کردم ب خدا جوابشم خوب دیدم

۷ سال کم خوردم پوشیدم زندگی جمع کردم

الان شدم ادم بده اونم بدون دلیل صدم رو گذاشتم هیچی ندیدم

الان حقم نیست همسرم همه چی داشته باشه و به همه بگه ب زنم نگید حقم نیست تو بررخی بیوفتم که ندونم چی به چیه حقم نیست هر روز هفته تنها باشم حقم نیست دلم بگیره حتی نگه چته حقم نیست هیچمی پیدا نشه یه دعا بده

من جدا بشم

خدا برای من نیست عزیزم

ممنون از وقتی که میذاری