2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین کسی که واقعا دوسش داشتم پسر همسایمون بود ۱۷ سالم بود خیلی دوسم داشت خودش تنهایی اومد خواستگاریم دنبالم میومد مراقبم بود هوامو خیلی داشت

ولی پدرم مخالفت کرد بهم نرسیدیم

اون چی ؟!!

اوایل که اصلا هیچ توجهی نمیکرد ولی این اواخر تو محرم حس کردم خیلی بهم نگاه میکنه وداینا بعد یه شب من و دوستام پیش چند تا پسر بودیم اینم منو دید از اون شب حس کردم شده مثل اوایل حتی خیلی بدتر

گاهی هم فکر میکنم شاید چیزی تبوده من توهم زدم

چقدر دوست داشتنای اشتباه توی روح و روان ادم تاثیر میزاره

اره تازه فک کن اون واقعا منو دوس داشت لااقل اینطور نشون میداد اما اشتباه ترین ادم زندگیم بود

باورم نگاهم به زندگی و آدما عوض شد و تا ابن لحظه دارم تاوان پس میدم

افسردگی گرفتم دارو مصرف می کنم و هنوز ادم قبل نشدم

تو سرم پر حرفه فقط منطقی انتخاب کن دختر خوب من رفتم خوندم تاپیکتو انشاالله خدا ادم خوب سر راهت بیاره حواست باشه بعضی آدما مثل تو بیشتر باید حواسشون باشه که بخاطر اوضاع خونه از چاله نیوفتن تو چاه رو خودت کار کن محبت کن به خانواده از سر عشق نه اجبار و نگاهتو به زندگیت تغییر بده مطمئن باش خدا بهت نگاه ویژه ای خواهد داشت و جبران میکنه اون وعده داده همراه سختی قطعا اسونیه فقط به خدا توکل کن وقتتو صرف آدمای اشتباه نکن با آدمای عاقل مشورت کن

اره تازه فک کن اون واقعا منو دوس داشت لااقل اینطور نشون میداد اما اشتباه ترین ادم زندگیم بود باورم ن ...

ممنونم از نصیحتتون بزرگوارین شما

چشم حتما سعیمو میکنم درست انتخاب کنم