ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
عمل کرده بهتره ولی دکتر طب سنتی گفته چند جلسه بیاد زالو درمانی
همسر من واریکوسل داشت دکتر دارو داد گفت اگه نتیجه نگرفتین باید عمل کنه اما چون میگن نتیجه عمل معلوم نیست و بعضی ها خوب میشن و بعضی ها بدتر میشن من راضی نبودم همسرم عمل کنه و با خودم فکر کردم اگه بریم آی یو آی بهتر از اینکه عمل کنه در نهایت عمل نکرد اما روشهایی که خودم استفاده کردم باعث شد طبیعی باردار بشم....دوست داشتی داستان بارداریمو نوشتم و اینکه چیکار کردم که باردار شدم....بخون شاید به دردت بخوره
زالو از عمل خیلی بهتره حتما برو شوهر من چند مرحله رفت از کمر هم انداخت نتیحه اش ...
از کمر انداخت یعنی چی یعنی تو کمرش انداختن زالو هارو؟
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
منم شوهرم واریکوسل خفیف داره حتی دارو نداد دکتر .یه بار زالو انداخت دوتا زیر بیضه .اقدامم ندارم برا باروری .انشاالله که مفید باشه و خوب بشه
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!