2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی

104 بازدید | 15 پست

23 سالمه جویلی کارم دیپلم هستم اما پرستاری از کودک یا مترجم زبان عربی یا منشی مسلط به زبان عربی کار تو داروخونه باشگاه مهدکودک مدرسه و کارگاه محیط زنانه در خدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار پزشکی بلدید؟!  کدوم منطقه هستید 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
اگه زبان عربی مسلط هستید پذیرش هتل اگه علاقه دارین فکر کنم راحت استخدام بشید

پذیرش هتل خیلی به تیپ و سر و وضع دقت میکنن و میخوان باب میلشون باشیم .من محجبه م اگه مانتو هم محل کار بپوشم نوهام بیرون نیست و ارایش نمیکنم. اما اونا اینطور میخوان

کار پزشکی مثلا چه کاری؟ اگه هم بلد نباشم یادم بدین زود یاد میگیرم پشتکار و صبرم بالاست. 17 شهریور هس ...

تزریقات ، حجامت ، طب سنتی 

مسیر تون دوره.. سمت معلم ، صدف کلینیک هست.. مشکلی ندارید برای مسیر ؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
تزریقات ، حجامت ، طب سنتی  مسیر تون دوره.. سمت معلم ، صدف کلینیک هست.. مشکلی ندارید برای مسیر ...

اگه مشکلی نیست ادرس بدین من عصر بیام راجع به شرایطتون و ... صحبت کنیم.

نه مشکلی نیست با مترو بیام. ساعت کاری چطوریه؟

33658984

۱۷شهریور ۱-۳ 

ساعت ۹الی۱۳ برید.. کلینیک دکتر طالبی.. با خود اقای طالبی صحبت کنید.. بگید از سامانه پیام کوتاه اشنا شدید.. 

کلینیک صدف شون فلا نمیخوان..