2777
2789
عنوان

باردارم ⁉️

47 بازدید | 12 پست

من ی رابطه مشکوک دو ماه پیش داشتم ( شوهرم میگف نه چیزی نشده مطمعن بود) بعد س هفته ی شب قبل پریودم و صبحش رابطه داشتم چند ساعت بعدش پری شدم یه روز زودتر بعد از اون رابطه نداشتم این ماهم پریود شدم چند روز پیشم پریودم تموم شد چهار روز خونریزی داشتم و بعدش چند روز لکه بینی الان زیر دلم سمت چپ حالت نبض داره نکنه باردارم حس میکنم چون سرما خوردم اینطوریه 🥲🥲

بعید بدونم باردار نیستی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اینهمه پریود شدی چطور شک کردی که بارداری!!

شاید مشکل کیست یا چیز دیگه ای باشه

هزینش یه بیبی چکه.دکتر هم بری معمولا دستگاه سونو دارن بررسی میکنن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پریودشدی فک نکنم باشی

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡

اینهمه پریود شدی چطور شک کردی که بارداری!!شاید مشکل کیست یا چیز دیگه ای باشههزینش یه بیبی چکه.دکتر ه ...

همین نبض زیر شکمم🥲 خیلی از بارداری میترسم فعلا قصدشو ندارم حتی میترسم طرف بیبی چک برم