2777
2789

فرمول بیست فیزیک یار همش خیلی خوبه من با اینکه معلممون تو هوا بود و هیچی از حرفاشو هیشکی نفهمید با همین فرمول بیست تونستم فیزیکو17بگیرم تازه من صد خودمو نزاشتم البته من اون روزا ماز و قلمچی هم نداشتم خودآموز با همین کتاب انقدر یاد گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرمول بیست فیزیک یار همش خیلی خوبه من با اینکه معلممون تو هوا بود و هیچی از حرفاشو هیشکی نفهمید با ه ...

دقیقا فرمول بیست واقعا خوبه

در کنارش استارتر کتاب رو ریز ریز کن اینقدرررربخون که جای کاما هارو هم بلد باشی

فرمول بیست برای نهایی خوبه کمکت میکنه

برای تست نمیدونم ولی ریاضی فیزیک کتاب نشرالگو خوبه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

فرمول بیست فیزیک یار همش خیلی خوبه من با اینکه معلممون تو هوا بود و هیچی از حرفاشو هیشکی نفهمید با ه ...

ممنونم از راهنمایی تون 🌹 قطعا استعدادش رو هم داشتید.

برای عمومی ها چطور ؟ نیازه که حتما با کتاب کار بخونیم ؟

ممنونم از راهنمایی تون 🌹 قطعا استعدادش رو هم داشتید. برای عمومی ها چطور ؟ نیازه که حتما با کتاب کار ...

آره به نظرم اگر میتونی قواعد و آرایه و دستور فارسی رو حتما با ماز برو جلو اگر داری من خودم امسال با علیرضا جعفری آرایه و دستور رو جمع کردم درسته فارسی دوازدهم امسال راحت بود ولی من فقط با همین آرایه و دستور و معنی کلمه و املاح و تاریخ ادبیات تونستم12.5بگیرم یعنی من هیچی درک مطلب و معنی جمله ننوشتم متاسفانه چون کار نکرده بودم از بعد نوبت اول که کلا دیگه مدرسه نرفتم ولی پارسال خودآموز با معلممون رفتم جلو حیف اون موقع کار نداشتم که با علیرضا جعفری آرایه و دستور یاد بگیرم وگرنه به جای16میتونستم20بگیرم من هرچی فارسی یازدهم کم آوردم به خاطر آرایه و دستور بود، دینی هم زیاد سخت نیست به نظرم خودت کتاب رو بخونی حله نمره دلخواه تو میگیری به شرطی که واقعا هر درس رو مفهومی یاد بگیری نمونه سوالم برای شب امتحان زیاد کار کن زبان هم خیلی تو دیوار هستم ولی تنها چیزی که میدونم اینه که لیستنینگ های امتحان نهایی از توی لیستنینگ های خود کتاب زبان و کتاب کارش میاد هندسه رو به نظرم با مصطفی احمدوند تو آپارات برو جلو خیلی خوب و کوتاه و مفید درس میده از صفر صفرم شروع میکنه گسسته هم برای دوازدهم با همین مصطفی احمدوند برو جلو فقط اینو بگم از من گفتن بود گسسته فصل سومش حداقل10نمره تو نهایی میاد حمایتی که من کردم و فصل سوم رو کلا حذف کردم🤦حسابان به نظرم با معین کرمی برو جلو هم برای نهایی هم کنکور خیلی خوب درس میده عربی هم زیاد چیز خاصی نداره اگه ضعیفی قواعدشو خوب کار کن چون اگه تو طول سال متن درس عربی رو خونده باشی با معنی کلمه و معنی جملات مشکلی پیدا نمیکنی سر جلسه شیمی هم من با مومن زاده میرفتم جلو خوب و روم درس میده و برای مبتدی ها خیلی خوبه