2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فاااال گرفتن سنگینی میاره

باورت میشه دیگه دارم کم میارم دیگه دارم دیونه میشم هر کاری میکنم نمیشه

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

فاااال گرفتن سنگینی میاره

یعنی چی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

باورت میشه دیگه دارم کم میارم دیگه دارم دیونه میشم هر کاری میکنم نمیشه

درکت میکنم،بالاخره هرکسی توی زندگیش یه مسئله ای داره

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

درکت میکنم،بالاخره هرکسی توی زندگیش یه مسئله ای داره

خودت میدونی من چقدر نذر و نیاز کردم الان هفتاد هزار تا حمد نذر کردم برای شهید ابراهیم هادی

خودش کمکم کنه دارم دیوونه میشم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

بخاطر علیرضا

علیرضای من منظورتونه

اره

دختر دیوونه شدم از دست این زندگی

دختر دیوونه شدم از دست این زندگی

منم رو همسرم کراش بودم قبل اینکه ازدواج کنیم

قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

بخاطر علیرضا

قطره ویتامین ای روش نوشته تایکماه بعدازبازشدن قابل استفادست حالامن ماه قبل دوتاخریدم پسرم پلمپ هردوشوبازکردولی یدونه رومصرف نکردم فقط بازشدپلمپش این بعدیکماه فاسدمیشه یامیتونم نگه دارم ماه بعدبدم بخوره؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪