2777
2789

خوراک لوبیا خوردم

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه💚پیش خودت شاید فک کنی دیوونم،ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم❤️وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عدسپلو با سیر ترشی و ماست🥹

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هیچی😂🫠

مامانم چشمش میسوزه...

اگه خواستین بیاین تاپیک آخرم شاید کمکی کردین😄🫶

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

دلم ماکرونی خواس حاملم 🥹

هنوز که هیچی خونه کثیف ضرفا زیاد گشنه نمیدونم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

عدس پلو درست کردم خوشمزه بود خداروشکر ولی الان دلم یه چیز خوشمزه و گرم میخواد

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷