2821
2789
عنوان

جفت قدامی

140 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کسی هست ک جفتش قدامی باشه و حرکت  نی نیشونو خیلی کم حس کنن؟ من هفته ۲۰ هستم ولی هر روز حس نمیکنم حرکتشو.بنظرتون خطرناکه؟یا اینکه میگن چیز شرین بخوری دراز بکشی به چپ حرکتشو احساس میکنی.ولی برای من نمیشه سنو ک دادم همه چی اوکی بوده ولی میترسم خیلی

بچه هنوز اونقدری نشده که حرکتاشو کنترل کنی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بعد از۲۵هفته حس کردم

نگران نباش

بعضی ها دیرتر حس میکنن

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

من سر دوتا بارداریم جفت قدامی بود 

سر دخترم که حدود۲۱ ۲۲حس میکردم اما تو دومی از ۱۷ هفته حسش میکردم

تو بارداری اول معمولا دیر حس میشه حرکاتش و اینکه اگه لگن بزرگتر باشه هم دیرتر حس میشه

منم جفتم قدامیه .حرکاتشو از هفته چهارده حس میکردم.ولی من بارداری دوممه.برای بارداری اول همینکه گاهی حس کنی کافیه و از هفته ۲۸ باید حرکاتو بشمری.حالا وزن نی نیت دویست گرم بیشتر نیست خودت فکرشو کن چطور میخوای مدام متوجه بشی

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد