2777
2789
عنوان

تازه عروسم توروخدا کمک کنین

497 بازدید | 18 پست

سلام خواهرای گلم یه هفته شد عروسی کردم دستام خیلی تیره وخشکن بهترین وقویترین لایه بردار کسی هست معرفی کنه واسم استفاده کنم ک خودشم ازش راضی باشه 

لایه بردار نزن در عوض مرتب کرم بزن. ببین هر بار که دستت رو میشوری با حوله خشک کن همونجور که هنوز کمی رطوبت داره کرم بزن. شبها قبل از خواب یه لایه غلیظ کرم بزن و بعد دستکش نخی بپوش. موقع ظرف شستن هم حتما از دستکش استفاده کن. من هیچ ظرفی رو بدون دستکش نمیشورم. کلا هر چه دست کمتر با آب در ارتباط باشه بهتره براش 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز کرم نرم کننده بزن هر ساعت تمدیدش کن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
عزیزم چ ربطی ب تازه عروس بودن داشت

منظورشون این بودفکرکنم که جلوشوهرشون دوست دارن خوب ومرتب باشن 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
گل گفتی دستت درد نکنه

خواهش میکنم عزیزم😍این ذاتا تو وجودهمه ادماهست که وقتی کسیودارن که دوست دارن همدیگرو میخوان پیشش بی نقص وهمیشه مرتب باشن.به نظرم پارافین تراپی خوبه ارایشگاهاهم انجام میدن بعضیاشون گرونم فکرنمیکنم باشه.مدامم مرطوب کندده بزن نزاراصلادستات خشک بشه ناخناتم مرتب کن اینجوری جلوه دستاتم زیادمیشه ناخناتوازته نگیرهیچوقت.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️