2777
2789
همیشه ن

😐😐😐😐😐😐

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

نهبافت واژن خودشو سفت میکنه و اثر اسیب کاملا مشخصه برای همینه که با ازمایش تجاوز مشخص میشه اما رابطه ...

نه منظورم این بود اون حالات تحریک شدنه بهش دست میده یا نه

درخواست ندید لطفا؛ قبول نمیکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگم که حین تجاوز اون حالات تحریک شدن بهش دست میده یا چون حالت عادی نیست نمیشه

فک نکنم چون با زور بوده و شکنجه محسوب میشع

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
نه منظورم این بود اون حالات تحریک شدنه بهش دست میده یا نه

تجاوز یعنی رابطه زوری وقتی دختر نخواد بهش حس ترس و وحشت دست میده تحریک شدن هم به روان آدم بستگی داره تو اون حال و احوال تحریک نمیشه

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

بدن میفهمه پس

وضعیت روح و روان مانع تحریک بدن میشه