2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو میدونی داری دروغ میگی اون که نمیدونه پس الکی استرس نگیر و روی مهارت نه گفتن کار کن البته حالا اگه اونم لباساشو بهت قرض میده و باهم راحتید یجوری باشه که دلخور نشید از هم

من خودم معمولا رو لباسام حساسم و هربارم لباسی به کسی قرض دادم بعد از تحویل پشیمونم کردن دیگه به عهدی قرض نمیدم

تو میدونی داری دروغ میگی اون که نمیدونه پس الکی استرس نگیر و روی مهارت نه گفتن کار کن البته حالا اگه ...

والا من ازاون قرض نمیگیرم همیشه اون ازمن گرفته والا تا بیمه تکمیلیم هم بهش دادم استفاده کرده برا دکتر رفتنش حتی اون روز رفتم خونه بابام خواستن برن عروسی لباس پوشیده بود اماده چشش خورد به من والا شومیز وشلوارمو از تنم دراوردicon بردشون عروسی هی گفت نه لباسا تو خوبن کاش اینارو ببرم منم گفتم ببر لختم کردicon

ولی خوب کفش حساسه اونم اینا من گرون گرفتم فقطم یبارپوشیدم اونم پاهاش خیلی بده چاقه وزنش زیاد نابود میکنه والا همیشه هم پا رودلم گذاشتم نه نگفتم ایندفعه یکمم ازدستش دلخورم زورم میاد اوندفعه تولد پسرش بود زنگ زد دعوتمون کنه گفت تو وپسرت بیایید شوهرمو نخواست بره خیلی بهم بر خورد رفتم تولدم ولی موندتو دلم حالا که شوهرم بده چرا من ازمال اون بدم تو فیس افاده کنی

والا من ازاون قرض نمیگیرم همیشه اون ازمن گرفته والا تا بیمه تکمیلیم هم بهش دادم استفاده کرده برا دکت ...

بیخیال باش و روی نه گفتن کار کن

چندبار که بهونه بیاری خودش میفهمه خوشت نمیاد