2777
2789
عه ی دکتر برو دیر ب دیر میشی نگران نیستی بابا پریود خیلی خوبه برا بدن خدایی من بخاطر داروهاس فک کنم ...

ن بابا نمیبرم دکتر هر چی هم میگم میگه مگه دیوونم ببرم خودم و بدبخت کنم خخ اخر میمیرم جاروش خشک میشه

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

ن بابا نمیبرم دکتر هر چی هم میگم میگه مگه دیوونم ببرم خودم و بدبخت کنم خخ اخر میمیرم جاروش خشک میشه

وااا فقط بفکر خودشه مکمل خیلی خوبه برا بدن همه چیه بدنو تنظیم میکنه حتی میل جنسی هورمون و چیزای دیگه انرژی ادم رفته رفته کم میشه بگو ببرتت بسازتت حداقل بخاطر خودش 😅😁

🥀🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا فقط بفکر خودشه مکمل خیلی خوبه برا بدن همه چیه بدنو تنظیم میکنه حتی میل جنسی هورمون و چیزای دیگه ...

عمرا راضی بشه فقط امیدوارم سیستم بدن خودم سر عقل بیاد

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

عمرا راضی بشه فقط امیدوارم سیستم بدن خودم سر عقل بیاد

خداییش خودم اگه میدونستم زودتر میرفتم از وقتی داروی تنظیم تخمدانو تقویت کننده مصرف میکنم بدنم خیلی سرحالتر شده ممکنه یائسگی زودرس بگیریا

🥀🖤🖤🖤

هیتلرم خوبه ها ولی من عاشق فیل ترم البته شکنش 😁😁

یادش بخیر می دادی تو به من

درس محبت

و میکردم من

گوش به حرفایت🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

عععع منم میبردی میازار موری که دانه کش است،🤣🤣🤣

ن از مور گذشته بود🤣اسکرین دادم ب مری😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

چقدر خوب بازم همون شادی کردن برا پوستت خوب بوده😂

اسکرین دادم بهت یک دو تا

از شادی گذشته بود🤣🤣🤣