2777
2789
عنوان

اهدای عضو

52 بازدید | 15 پست

کجا باید ثبتنام کنم؟

ممنون از راهنمایی تون

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فقط فرمالیته است. خدای نکرده اتفاقی بیوفته باز باید اجازه والدین صادر بشه

یعنی اگه جایی ثبتنام کرده باشیم ولی اجازه والدین نباشه، هیچ جوره نمیشه؟؟؟؟

چرا اخه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

گوگل بزن سایت اهدای عضو منم اینجوری ثبت نام کردم چند سال پیش برات میاره

ویدیو حتما باید بگیریم تا ثبت بشه؟

من اون سال ویدیو نگرفتم حالا نمیدونم دیگه الان بخواد یا نه

ویدیوم بد میفته آخه😂

کسی نگاه نمیکنه بگیر بره😂

آخه قبلش گزینه اینو داده؛ میشه برا تبلیغات اهدای عضو استفاده کرد یانه؟

گزینه بله و خیر داره ها

ولی میگم نکنه خیر رو بزنم بعد همینو برا تبلیغات بذارن 😂

آخه قبلش گزینه اینو داده؛ میشه برا تبلیغات اهدای عضو استفاده کرد یانه؟گزینه بله و خیر داره هاولی میگ ...

خدا نکشتت😂😂😂نمیدونم پس بزن خیر چون اون موقع اینجوری نبود

خدا نکشتت😂😂😂نمیدونم پس بزن خیر چون اون موقع اینجوری نبود

رفتم مقنعه اینامو پوشیدم ولی دیدم تو دوربین یجوری نشونم داده

آدم پشیمون میکنن از اهدای عضو😂

آخه یه اسنپ چتی چیزی بذارن دیگع

رفتم مقنعه اینامو پوشیدم ولی دیدم تو دوربین یجوری نشونم داده آدم پشیمون میکنن از اهدای عضو😂آخه یه ا ...

خواهر میخوای عضو اهدا کنی نه اینکه ویدیو بزاری اینستاگرام 😂بگیررر تمومش کن 😂

خواهر میخوای عضو اهدا کنی نه اینکه ویدیو بزاری اینستاگرام 😂بگیررر تمومش کن 😂

برم دوباره امتحان کنم، قبل مرگم نمیخوام بد بیفتم خب، حداقل طرف بگه بح بح ببین کی بهم قلبشو داده 🤣

برم دوباره امتحان کنم، قبل مرگم نمیخوام بد بیفتم خب، حداقل طرف بگه بح بح ببین کی بهم قلبشو داده 🤣

ببین من که بعدش خوندم فقط مرگ مغزی بشم عضوم اهدا میکنن اصلا ضدحال خوردم