2777
2789
عنوان

خواب دیدم مردم🥀🕊

179 بازدید | 17 پست

دیشب خواب دیدم تصادف شدیدی کردم و مردم

از اونجایی که بعد از شیفت یا قبل شیفت رانندگی تو یه مسیر کوتاه ولی پرخطر دارم نگرانم کرده🥲

سامان هستم کادر آزمایشگاه_سوال آزمایشگاهی داشتید در خدمتم🙏🌹

من خواب هام همیشه اتفاق میفته

کاش خواب تو رو من ببینم

والا

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای ک راس گفتی قربون اون دهنت😓😓

دیگه زندگی شده بدترین شوخی دنیا

در زندگی فقط دو بار لباس سفید تن خواهم کرد. لباس کارم. و اما اصل کاری لباس خوابم🖤💔 'نمیتونم ببخشمت چون باور داشتم تنها کسی که بهم آسیب نمیزنه تویی💔🫠'️. پروف عکس دست نامزد سابقمه که اسمم رو تتو کرده

خدا نکنه

دعای بد نکن لطفا

کاش منم همچین خوابی ببینم بعدش واقعیت پیدا کنه (دور از جون شما خودم و گفتم)

نفرمایید

بلا به دور

نترس بابا مادر حدا بیامرزم میگفت اگ خواب ببینی خودت یا کسی مردی عمرت زیاد میشه نمیدونم چقد صحت داره� ...

منم شنیدم😁

برو که رفتیم واسه 140 سالگی😎

دیگه زندگی شده بدترین شوخی دنیا

برا منم همینه دیگ نمیخوام باشم تو این دنیا همیشه به خدا میگم منو ببر پیش مامانم بخدا پیش اون آسایشم بیشتره دلم لک زده براش از وقتی اون رفت دنیای منم تموم شد شدم عین مرده متحرک

دیگ خسته ام فقط مامانمو میخوام

خواب دیدم مرده ام کسی عزادار نبودمرگ خود بر سنگ مزارم گریه کرد.یاد این بیت شعر افتادم اسی جان خوابت ...

🌹🌹🙏🏻