2777
2789
عنوان

راهنمایی

55 بازدید | 8 پست

دوستان من خیلی تو دلم مونده بوز نمیدونستم به کی بگم

من پنج سال با یکی از فامیلا همدیگرو میخواستیم

ولی فقط سه ماه باهم بودیم بقیش دیگه من میخواستمش و اون سه ماهی ی بار رل داشت و میون این سالا هی بازم دنبال منم بود سه روز میخواستم روز چهارم با یکی دیگه بود خیلی بهم بی احترامی میکرد عمه حرفی میزد بهم

خیلی از دخترایی رو به من ترجیح داد که با هزارتا بودن ولی من اولینم خودش بود بعد از اونم دیگه نرفتم تو رابطه چون دیگه نتونستم اعتماد کنم

الانم اخرین بار اونقدر بهم بی احترامی کرد

گفتن اون دخترهه خراب که باهاشی گفت خراب توی بدجور دلم شکسته جوری ازش متنفر شدم که خاطر های ده سالم باشه برام ارزشی نداره

امسال کنکور داشتم تلاشمو کردم ولی ن اونجور بخاطر این هی ذهنمم درگیر بود ولی فکر نکنم چیزی قبول بشم چون نتونستم نتیجه بگیرم

بنظرتون دیگه روحیه پشت موندن دارم

اینم بگم که سال سوم میشه اگه پشت بمونم

سال اول نخوندم

سال دومم همین انسال بود

لطفا کمکم کنید

چجوری فراموشش کنم؟

وقتی یادم میاد چ کسی رو به من ترجیح داد و پنج سال پاکی منو دید در اخرم تهمت بهم زد و هزارتا حرف و بی احترامی خیلی آتیش میگیرم قلبم درد میگیره

اگه تاپیک های قبلیمم بخونید ازش هی گفتم براتون

اوم حق داری ولی یکم ک فکر کنی میبینی اون اصن ارزش نداره ک تو بخوای وقتتو صرف فکر بهش کنی بنابراین یج ...

من خیلی تلاش کردم درست بشه

هر حرفی میزد چیزی نمیگفتم بازم خودمو بی غرور میکردم و میموندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم از هرچی جنس مخالف متنفرم دیگه

منم اوایل کات کردن با دوست دخترم اینجوری بودم، میفهمم ولی خب آخرش چی ، فهمیدم تو ابن شرایط تنهایی بیشتر رنج میکشم

آرامش بهترین هدیه ی یه دوست

من خیلی تلاش کردم درست بشه هر حرفی میزد چیزی نمیگفتم بازم خودمو بی غرور میکردم و میموندم

کوه افسردگی دقیقا از همون آوار دیوار غروری ساخته میشه که بیخود خرابش میکنیم

آرامش بهترین هدیه ی یه دوست