2777
2789
عنوان

قیافه گرفتن🥴

74 بازدید | 14 پست

عاقاا من خیلی قیافه میام😑😑

دست خودمم نیستا یعنی خودمم متوجه نمیشم ولی مث اینکه ناخودآگاه قیافه میام😑😑

یعنی هرکس منو دفعه اول میبینه فک میکنه ازونام که معتقدم آسمون پاره شده من پرت شدم پایین😭

توورخدا کسی میدونه چیکار کنم؟

حالا نیاین بگین خب قیافه نیا!🙄

برونگرا و شوخم البته نه اولش و همین کارو خراب میکنهه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیافه منظورت همون وقار و متانته دیگه که دیگران خوششون نمیاد میگن غرور؟وقتی باهات حرف بزنن متوجه میشن ...

نهه کاش اونطوری بووود ببخشیداا دیدی میگن طرف چصی میاد؟ اونطوری😭🤦🏾♀️

انگار خودمو میگیرم

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

منم همینجوری اماز اونایی که فکر میکنن با ۱۰ من عسل نمیشه خوردشون.ولی وقتی باهام ارتباط میگیرن اعترا ...

آفریین منم خیلی شوخ و شادم ازونا که میگن اگه فلانی نباشه منم نمیام؟ اونطوری ولی اولش تو قیافم😭

نهه کاش اونطوری بووود ببخشیداا دیدی میگن طرف چصی میاد؟ اونطوری😭🤦🏾♀️انگار خودمو میگیرم

اسم کاربریت😅 چه خلاقیتی!

میشه بگی چیکار میکنی؟ فرض کن الان داری تو خیابون راه میری صورتت چجوریه دستات چی؟ چجوری کلا

منم مث توام😂هر کی باهام صمیمی میشه میگه فک میکردم چقد گند اخلاق و مغروری وقتی دیدمت😂😂

بخداا اینم باگه ما داریم آخه؟؟

بدیش اینه که پسر مسر اصلن نزدیکم نمیاد🙄🤦🏾♀️

حالا نه صرفاً پیشنهاد دوستی حتی خواستگار 🥴

اسم کاربریت😅 چه خلاقیتی!میشه بگی چیکار میکنی؟ فرض کن الان داری تو خیابون راه میری صورتت چجوریه دستا ...

قربونت😁

ببین اخمووو انگار طلبکارم سنگین راه میرم تازههه جدیدن فهمیدم بد هم نیگا میکنم😭

یعنی حتی تو خیابون با زنه دعوام شد میگفت چته دعوا داری😂😭🤦🏾♀️

بخداا اینم باگه ما داریم آخه؟؟بدیش اینه که پسر مسر اصلن نزدیکم نمیاد🙄🤦🏾♀️حالا نه صرفاً پیشنهاد دو ...

مغرور دست نیافتنی کی بودیم ما؟^_^

(وی داره به خودش دلداری میده)😭😂

میتونین ماهی صدام کنین🎀^_^

قربونت😁ببین اخمووو انگار طلبکارم سنگین راه میرم تازههه جدیدن فهمیدم بد هم نیگا میکنم😭یعنی حتی تو خ ...

😂😅خدامرگم بده منم این مشکلو داشتم سعی کردم اخم نکنم، لب هامو سفت نبندم و یکم شل بزارم ، و یه لبخند محو داشته باشم، الان دعوایی به نظر نمیام فقط مغرورم😐🎀 البته میگن مغرور منکه میدونم خیلی خوبم و مهربون توم میدونی😁😇

اخماتو باز کن جدییی

مغرور دست نیافتنی کی بودیم ما؟^_^(وی داره به خودش دلداری میده)😭😂

عاره سیسی الماس دست نیافتنی😏💅🏽😂

😂😅خدامرگم بده منم این مشکلو داشتم سعی کردم اخم نکنم، لب هامو سفت نبندم و یکم شل بزارم ، و یه لبخند ...

دور از جون

سختهه کاش بتونم به همون حالت مغرور برسم اینم خودش کلیههه😭😂